Godkjent ettersøksekvipasje

Nå er jeg og Jølstrajegerens Jen, og Tore og Jølstrajegerens Jen godkjente ettersøksekvipasjer! 😀

Den følelsen når det er bestått tror jeg ikke at jeg glemmer på en stund.
Vi fikk begge 9 poeng (nesten 10).
Tore og Jen var så «heldige» at de møtte på sau, men Jen kikket bare fort på de, og fortsatte på sporet sitt 😀
At det er dag 11 av første løpetiden til Jen i dag, synes jeg bare er enda mer godt gjort at hun som 9 måneder gammel unghund gjør en så utrolig bra prøve.
Jen har fått så mye skryt av hvordan hun jobber, og jeg er så stolt av henne at det nesten er for mye. Men synes jeg kan være det en liten stund, så skal jeg «lande» etterhvert 😉
Det er kanskje ikke like stort for alle andre som driver med dette og som har drevet med på det en stund, men for meg som er så ny innen dette, så har det vært veldig spennende og morsomt å få være med fra første blodspor på stuegulvet.. til bestått prøve!

Takk til oppdretter Jølstrajegeren for at Jen fikk komme til oss ❤

DSC03527 (800x534)

 

6 kommentarer om “Godkjent ettersøksekvipasje

 1. Gratulerer!!! Jeg er antagelig like stolt av dere som dere er av dere selv ❤
  Jeg har enda mindre peiling på dette enn hva dere hadde før dere begynte, så jeg må bare spørre: er det helt normalt at de blir godkjente når de er så unge? Eller er Jen en eksepsjonelt glup utgave av en hund? Hmmm…dumt spørsmål, det er hun selvsagt! 😉 Men sånn seriøst, er det vanlig at de er så unge?

  Liker

  1. Takk ❤ Jeg er så stolt at jeg nærmest svever 10 cm over gulvet, haha. Jeg synes det er stort, og finnes jo ikke maken til flotte og flinke Jen 😉 Neida, jeg skal gi meg snart, men er første hunden vi har som vi trener og går opp til blodspor/ferskspor og får godkjent, så synes jeg kan skryte litt ❤
   Det er nok en del som går opp når de er så unge, tror jeg. De må være 9 mnd før de kan prøve på prøvene, men er nok litt forskjell fra hund til hund også. Noen trenger litt lenger tid, og kan bli enda flinkere enn de som blir godkjent tidlig. Vi kommer garantert til å få "dårlige" resultater senere om vi fortsetter med blodspor, men slik er det bare.
   Bortsett fra det så har Jen fått veldig gode kritikker fra dommerne, så det blir veldig spennende å se videre.
   Jeg vet at ihvertfall to av søsknene til Jen har fått bestått på blodspor også, så blir spennende å se 🙂

   Liker

   1. Synes ikke du skal gi deg, jeg, du har all rett til å være superstolt, og det finnes på ingen måte maken til Jen! ❤
    Okay, da lærte jeg en hel masse, takk! All trening går jo opp og ned uansett hva man driver med, så man må jo forvente noen dårligere dager og noen bedre dager. Men det er jo uansett den samme hunden 🙂

    Liker

    1. Hehe, takk 😉 Nei maken finnes heldigvis ikke, er så flott med hunder med personlighet ❤
     Ja og det er viktig å huske på. Jen har jo funnet foten på hvert eneste blodspor hun har gått, og det er jeg utrolig glad for. Til lenger det går før hun går på et tap til bedre er det tror jeg, men skal komme med noen "morsomme" historier etterhvert ang treningen vår. Har vært en del forskjellige "episoder".. 😉
     Jeg er bra sikker på at vi kommer til å få både opp og nedturer framover, men Jen er og blir verdens beste Jen ❤

     Liker

     1. Nå beveger jeg meg på veldig tynn is, men jeg mener jeg har hørt at det spesielt ved blodspor er viktig å ikke la hundene feile. Sikkert fordi det er så vanskelig å hjelpe hunden i en sånn jobb, det er mye lettere å veilede hunden hvis man f.eks. trener inn sitt på plass eller gå fot. Derfor tenker jeg at det kanskje er viktigere å bruke lengre tid på å trene blodspor ved å virkelig ta babyskritt fremover, dvs ikke gå for fort frem i vanskelighetsgrad. Men dette kan du mer om enn meg 🙂

      Liker

      1. Jeg kan ikke så mye, synes jeg selv. Og selv om vi har lykkes veldig bra med Jen, så kan det hende at samme framgangsmåte ikke passer en annen hund.
       Men vi har brukt mye tid på dette, og jobbet mye med det. Og det tror jeg vi har igjen for. Har også sett at Jen har vært veldig sikker, og kost seg.
       Vi har jo hatt det som mål siden før Jen kom hit (godkjent ettersøkshund), og hadde et håp om å komme der i høst, eller til våren. Siden hun ble 9 mnd så sent på høsten, så var vi veldig forberedt på å vente til våren, men når alt gikk så bra.. 😀

       Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..