Blodsporprøve en gang til

Denne gangen var det jeg og Jen som skulle gå. Jeg har visst om det litt over en uke, og det har vært en lang uke! Siste gang jeg gjør dette tenkte jeg.. Tror jeg har hatt 2 timer søvn, til sammen i natt.
Vi sto opp tidlig (før halv seks..) og kjørte ned til Sør-Fron, ca 12 mil. Heldigvis skulle vi gå tidlig, så slapp å grue meg utover dagen.
Jeg har gått såpass med Jen at jeg stoler fullt og fast på henne, og hun er utrolig dyktig til å være så ung, sier hun som ikke kan så mye om dette enda 😛
Som jeg skrev om en gang før, så hadde vi en fantastisk fin og lærerik dag først på sommeren i regi av Gudbrandsdals elghundklubb, der det var fokus på blodspor og ettersøk den ene dagen (Jen fikk skryt allerede da 😀 )
Ellers har vi bare drevet på selv, så det var utrolig spennende med disse to prøvene vi har gått nå. At vi synes Jen er flink og går bra er en ting, men Jen og Tore fikk jo 1. premie på blodsporprøven de gikk, så vi har tydeligvis gjort noe riktig underveis 😉
Samtidig så kommer vi ikke utenom gener, og der tror jeg Jen har fått utrolig mye bra 😀

Når man går blodsporprøven så er både 1. og 2. premie bestått, og jeg tenkte at får «jeg» 2. premie så er jeg fornøyd.
Jeg og Jen fikk også 1. premie 😀 Og knallgod kritikk (Særdeles godt i alle moment) 😀
DEN følelsen av å stå der med Jen som har funnet foten, og få et «gratulerer»! Det var så fantastisk morsomt at jeg glemte hvor nervøs jeg var før vi startet.

DSC03647 (800x527)

2 kommentarer om “Blodsporprøve en gang til

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..