Løpetid

Jeg trodde at Jen kanskje hadde løpetid for en stund siden, men det var det nok ikke likevel.
Jeg har litt erfaring med tisper og løpetid, men er jo forskjell fra hund til hund.
Jeg vet om flere hunder som ikke blør når de har løpetid, og det var det jeg begynte å frykte skulle være med Jen.
Selvsagt er det greit på en måte, men med hannhund i hus også, så er det veldig greit å vite helt sikkert når det er løpetid.
Jen og Kaos var utrolig interessert i hverandre en periode, såpass at vi ikke kunne ha de sammen ute her. Det var også et par andre ting.
Men nå trenger jeg ikke tenke mer på det, det er ikke tvil om at Jen har sin første løpetid nå. Det forklarer (forhåpentligvis) litt endret oppførsel på et par områder også.
Jeg trodde jo at jeg kom til å se på Jen at løpetiden nærmet seg, er jo vant til andre hunder «uten pels». Både hos Chakira og Amanda så man at løpetiden kom noen dager i forveien, de hovnet opp noe fryktelig. Hos Jen så man ikke noe.
Er spent på hvordan Jen blir i tiden framover. Så var det Kaos da.. der er jeg også veldig spent.

DSC_0557 (1) (800x450)

4 kommentarer om “Løpetid

 1. Jeg vet ikke om jeg skal gratulere eller kondolere :p Men det er uansett greit å være igang med løpetiden, og så får du jo se hvilken frekvens hun får det i.
  Håper dere slipper unna alle potensielle plager med henne, og at det ikke blir altfor store utfordringer med Kaos i hus.

  Liker

  1. Hehe, nei jeg er ikke sikker jeg heller, men som du sier så er det greit å være i gang. Velger man tispe så «velger» man løpetid også, så man får ta det som det kommer og krysse fingrene 😛
   Gått bra til nå.. men spørs ut i neste uke. Er forhåpentligvis ikke mange dager det står på, om det skulle bli litt mye mas.

   Liker

   1. Jeg pleier å si at jeg har nok med min egen løpetid, så derfor velger jeg ikke tispe. Men når jeg nå har en ekstremt hormonell hannhund, er jeg ikke lenger helt sikker på hva som er best/verst :p
    Krysser fingrene for at det går fint!

    Liker

    1. Vi har vært så heldige med Kaos helt til nå, ser ut som det kan bli litt mer «spennende» framover med han. Men han er jo stort sett hjemme hos seg selv om helgene, det hjelper jo på.
     Og vet at noen hannhunder blir litt masete.. og noen litt mer masete 😛
     Jeg har egentlig ikke noen slik spesiell ønske om tispe eller hannhund, kommer litt an på hva som er enklest i forhold til hva man har hjemme fra før. Men noen ganger er det best med en av hvert kjønn, andre ganger med to av samme kjønn, det er ikke enkelt 😛

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..