Litt privatliv takk

I dag var ikke føttene mine helt gode, vil si leggene. Å gå ned trappen med Jen i morges når vi gikk ut..»auau»  Jeg kjente godt at jeg har gått litt ja, men så absolutt verdt det 😀

Noen ganger er det greit med litt privatliv, om man føler det blir for mye overvåking er det jo greit å gjøre noe med det, når man ikke kan si fra..
Jeg trodde jo ikke at Jen brydde seg så mye om videokameraet hjemme, men i dag var det visst nok. Like etter vi dro i morges så oppdaget jeg at jeg ikke kunne se Jen noe sted. Og døren til soverommet vårt sto ikke lenger helt åpen, den var såpass «igjen» at bare en del av sengen vår syntes, og Jen lå selvsagt ikke der.
Jeg regner med at hun lå i sengen et annet sted, men jeg kunne jo ikke se henne.. Tenkte det ikke gjorde så mye, for hun flytter en del på seg, så om litt kom hun til å komme fram igjen. Jada.. det tok fire timer før jeg så noe mer til henne. Da åpnet hun døren litt mer også, så fikk sett nesten hele sengen vår.
Tror hun var passe sliten etter i går, så var nok derfor det var så stille såpass lenge i dag.
Hun har vært litt «masete» i ettermiddag, men nå sover hun igjen. Hun pleier aldri «mase» på den måten, så legger så godt merke til det. Spørs om det er etter i helgen.
Hun var en anelse kvass i går kveld 😯 Hun lå i sofaen med et pledd over seg, og Kaos bråkte plutselig med noe i gangen eller på soverommet, Jen spratt opp og sa tydelig fra at hun ikke skulle forstyrres, og sukket dypt når hun la seg igjen.
Gikk over potene til henne i går kveld, var lengste og «tøffeste» turen hennes hittil, og greit å sjekke litt. Jeg trodde nok at det kanskje skulle vises litt, men de så fine ut.

Onsdag skal vi til veterinæren igjen, har fulgt med på dette med smittsom leverbetennelse og vaksine over en tid nå.
Jeg ser ikke at risikoen for at Jen skal få noe slik er til stede i det hele tatt, men man vet jo aldri.. Jeg er ikke så glad i unødvendig vaksinering heller, så det er ikke enkelt. Før helgen gikk veterinærklinikken vi bruker ut med info og anbefaling, så jeg ringte med det samme for å bestille time.

DSC03647 (800x527)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..