Torsdagskveld fra Skogheim

Torsdagskveldene er egentlig veldig fine 🙂 Det er bare en dag til helg 😀 Jeg har ryddet og ordnet, slik at (nesten) alt er (nesten) ryddig og rent til helgen 😀 Jeg skal ikke skylde så mye på hundene for rot, er litt begrenset hvor mye de roter, men at det ikke er så veldig rent dagen etter det er vasket, det kan jeg skylde hundene for. Men hvem vil vel ha et helt rent hus hele tiden..   😉

Hundene fikk en fin løpe/leke stund ute her igjen i kveld, Jen ble litt etter Kaos plutselig, som resulterte i litt målbruk.. hun er ikke den som sier så mye, hun sier egentlig svært lite, noe jeg ikke skal klage på 🙂 De gangene Kaos varsler og bruker kjeften, så blir Jen stort sett forbauset, en sjelden gang blir hun med å kjefter, mens hun ser og leter etter hva det er hun bjeffer på.

Ingen som sa noe om å sitte pent.. så godbit ble det 🙂

DSC03687 (800x534)

I morges så fikk jeg litt god tid mens jeg ventet på Tore, satte meg ved kjøkkenbordet for å surfe litt på mobilen,og så kom Jen.. Hun la framføttene oppå føttene mine, og skulle opp. Jaja tenkte jeg, hun kan jo sitte på fanget mitt, kan jo være hun vil surfe litt også.. Men neida, Jen skulle ikke sitte på fanget, når hun kom opp så krøllet hun seg sammen å la seg. Slike øyeblikk er gull verdt å tenke på i andre øyeblikk..

 

 

About the Author

Posted by

Kategorier:

Hverdagsblogg

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: