Litt av hvert, igjen

Da nærmer det seg helg 😀
Gleder meg til å møte mange hyggelige geocachere, en del «gamle», og det ser ut til å bli noen nye 😀
Har selvsagt lagt ut noen cacher som blir publisert i løpet av helgen. Som «vanlig» bruker jeg «event FTF», synes det er veldig greit av mange grunner.
Jeg sjekket beskrivelsen av fredagseventet, der hadde jeg skrevet noe om kake, så jeg bør nok bake litt om fredagen også.
Søndag er det frokostevent 😀 Og for de som vil ha med et event til, så er det ett utenfor Juvasshytta om lørdagen, passer kjempefint!

Jeg var å skulle legge et blodspor til Jen en kveld.. når jeg var ferdig og kom ut av skogen hadde jeg blod både her og der, denne «hjorten» var ikke mye samarbeidsvillig.. Jeg synes det blir noe rart hele tiden jeg skal legge spor, og dette var desidert det vanskeligste sporet Jen hadde gått noen gang. Det var ikke noe bra spor, men fikk med en del viktige element. Jen fant denne vanskelige «hjorten», og det var det viktigste.
Tore gikk med Jen, og hadde ikke mye annet valg enn å stole fullt og helt på Jen, jeg husket jo ikke hvor jeg hadde lagt sporet.. Jeg ble nesten like forbauset hver gang jeg fant ett av merkene jeg hadde hengt opp i forhold til hvor sporet gikk 🙄 Og det merkeligste var jo at Tore og Jen allerede var der.
Siden Tore gikk med Jen så tok jeg bilder, mange bilder, trodde jeg! Det skulle ikke gå an, men det gjør det altså. Noen hadde tatt minnekortet ut av kamera mitt 😯 skal ikke engang nevne hvem noen er!!!

Kaos har fått drive med godbit søk i hagen to kvelder (han tror det er godbiter, men er bare et annet tørrfôr enn han spiser til vanlig. Kjekt med slike små gratisprøver).
Tore har klippet plen, og da er det greit at Kaos har noe å gjøre også. Jen liker ikke at Kaos er alene ute, rettere sagt, hun liker ikke at hun ikke får være med. Passet bra med at det var sol, da var persiennene nede..  Jen løper jo fra vindu til vindu i stuen for å se hva som skjer ute her.
Som trøst gikk jeg og Jen en «lang» tur langs veien i kveld, og vi må nok bare fortsette å trene enda mer på det. Jen liker ikke biler som kommer bak oss, nå prøver jeg å bare gå med henne likevel..
Jen er så «på» hele tiden på disse turene at hun er sliten når vi kommer hjem. Hun får ikke svinse alle steder, og det går veldig greit, ihvertfall enn så lenge.
Jeg synes ikke så mye om å gå etter veien, men Jen trenger trening på det også. Må bare prøve å finne en vei med mer trafikk, eller gå på en annen tid. 3 biler (og to syklister) på 40 min er litt lite..
Kaos og Tore tok en kveldstur senere på kvelden, de sjekket noen cacher, greit at det meste er i orden til helgen 😀

Det går fortsatt veldig bra med Jen alene hjemme, Tore har hentet henne en gang siste uken fordi jeg jobbet ekstra lenge. Ellers ha hun vært alene i åtte timer nå.. det er litt lenge i forhold til alderen hennes, men vi ser jo at hun har det helt greit 🙂
Og så er hun såå god ❤ Hun vet veldig godt hvordan hun skal sjarmere, og er en skikkelig kosejente. Det trengs også, når hun får sine villeste løpe fortfort inne! Hun er jo så utrolig rask også, så er umulig å få tak i henne for å stoppe henne. Og gjett om hun vet det.. haha. Skal ikke nevne så mye annet, men øynene taler litt for seg selv..

 

_20170823_075350

2 kommentarer om “Litt av hvert, igjen

 1. Næmmen Heidi….hva har jeg sagt om det å ta ut minnekortet??? Hør nå på meg: Bruk kabel for å overføre bilder!!!
  Kos dere masse med eventer i helgen! Jeg håper det blir bra nok vær til å komme oss ut i skogen. Nairo kjeder seg dønn ihjel og jeg trenger å se noe annet enn jobb og innsiden av huset.

  Liker

  1. Tanken slo meg faktisk denne gangen ja.. Men tok kamera ut av kameravesken, så trodde det var i orden. Kamera var med på turen helgen før, tydeligvis uten minnekort da også.
   Jepp, det skal vi, håper jeg 😀 Her ser det ut til å bli knallvær, så håper dere får noe lignende, og at det blir en fin helg 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..