Vann, event, og ingen pizza

I går ble det grillmat for første gang i hagen i år, ikke verst, først i juli.. Vi satt inne å spiste pga de kjente fluene!
I morges listet jeg og Jen oss opp tidlig, ca syv. Ble litt frokost, ut å lufte seg, og inn for å sove igjen, for Jen. Jeg listet meg videre med Kaos, for å finne sele og bånd for å ut på en morgentur.
Oppi skogen bar det oppover skogen isteden for etter Aursjoveien, greit med forandringer. Etter vi hadde gått et stykke så hørte jeg en rar lyd 😯 Og like etterpå så jeg at Kaos reagerte på samme lyden, men han er tøffere, og gikk for å sjekke.. Jeg blir stående å bare se, på vannet.. der det nærmest bobler opp i et «hull». Kaos benytter anledningen til å drikke han, vann er vann. Jeg har aldri sett noe vann der før, og groven nedenfor var helt tørr, så vet ikke om dette oppkomme (eller et annet navn på det?) har noe med det å gjøre. Ihvertfall interessant å se vannet bare boble ut av bakken på den måten.
Det var veldig lite vann ellers oppover skogen også, så da Kaos fant en grov med nok vann, så la han seg som vanlig.
Det var lettskyet, og ikke så veldig varmt, men fluene var tilstede. Og det ble ikke mindre av de etterhvert som jeg ble varmere heller 😛
Vi gikk Aursjoveien nedover igjen, tenkte at det kanskje var enklere, men fluene var der også
Vi kom oss hjem igjen, og der var det flere som hadde stått opp, mens andre lå å sov.

Etter litt så nevnte Tore på eventet som skulle være på Beitostølen, men det er et stykke å kjøre, vi hadde besøk, og jeg skulle bare gjøre litt «ditt og datt» i løpet av dagen. For å gjøre historien litt kortere, plutselig satt vi i bilen på tur til Beitostølen. Og de besøkende fikk beskjed om å låse døren når de dro 😀
Vi rakk ikke til eventet startet, men ble sittende en times tid likevel. Var faktisk på samme sted som første eventet jeg var på 🙂
Etterpå skulle jeg innom å kjøpe med pizza! 😀 Jeg er mildt sagt veldig glad i ene pizzaen som Peppes har (chili short rib), og gledet meg veldig!
Jeg gikk inn å begynte å lete etter «min» pizza for å finne nummeret på den, men fant den ikke, og etter å ha sjekket både to og tre ganger, så måtte jeg spørre etter den. Da kom det forferdelig svaret, de har ikke den pizzaen mer 😯 😦  Jeg gikk igjen jeg, uten pizza! Den pizzaen hadde alt hva jeg likte i en pizza, og ingen av de andre kan erstatte den.
Så da kjørte vi hjem og spiste rester.

Nå har jeg gjort bittelitt av hva jeg skulle gjøre i dag, heldigvis er det en dag igjen i morgen også 😀

_20170702_145922 (652x800)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..