Kamera på soverommet

I kveld satte vi opp kamera på soverommet hos oss 😀 Jeg har tenkt på det en stund, og bestilte ett som jeg så på tidligere i vår.
Det er med zoom.. toveis lyd, helt genialt, jeg kan snakke til Jen selv om jeg er langt unna. Kamera styres med mobil/nettbrett, 175 grader hver kant, og opp og ned. Det har nattmodus, og mye annet.
Vi har satt det opp slik at vi ser stort sett alle steder Jen er når hun skal være alene. Vi har prøvd det bare litt, men det ser veldig bra ut. Og man kan også få varsel om det blir bevegelse og/eller lyd, på mobilen.
Slike kamera er ofte brukt til babyer, men de er like fine til kjæledyr, spesielt ved hjemme alene trening.

DSC02177 (640x605)

Selvsagt klarer man seg helt fint uten noe kamera, vi har aldri hatt noe slik før, og Amanda lærte seg å være hjemme alene helt uten problemer. Men når det finnes, og man bekymrer seg litt for hvordan det går, så er det jo fint at det finnes slike «hjelpemiddel».
Ett problem er om jeg ser Jen gjør noe hun absolutt ikke skal, og jeg ikke får gjort noe, ja annet enn å snakke til henne da.
Men håper å se at det går greit 🙂


 

Jen er jo så glad i sol, og når vi kom hjem fra jobb en dag så var det en liten del av gulvet det var sol på.. Her utnytter man hver cm.

DSC02173 (800x533)

Jen har vokst nesten skummelt mye siste tiden, nesten så hun har blitt kraftig! Får følge litt med, og se an matmengden også.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..