Rolige dager

På en måte er jeg litt glad ingen så oss når vi gikk på tur i formiddag, men på den andre side var den så «morsom» at jeg bare må skrive om den, den er mer morsom nå enn da vi gikk turen.. 😀

Jeg skulle sjekke en cache jeg har i nærheten her.. og når jeg nevnte det så sa Tore «du tar med deg Jen da», Jeg «neei, tror ikke det». Jeg skulle være veldig snar, og er jo ikke langt, men det ble til at jeg tok med Jen likevel.
Etter litt var jeg på tur til å ringe Tore for å få han til å komme å hente Jen. Hun skulle ikke gå tur, det var hustre og kaldt osv. Bortsett fra de siste meterne før cachen så bar jeg Jen hele veien, i skogen! Hun har vært slik før også, og jeg prøvde å lokke, dra, være bestemt osv, men neida, vil man ikke på tur, så vil man ikke på tur. Jeg satte henne ned to-tre ganger, men det nyttet ikke. Joda, jeg kunne bare dratt henne med meg, men for meg blir det feil, så jeg bar henne (det var jo så mye mer riktig) Det kan bli litt interessant om en halvt års tid dette her..
Amanda hadde også noen lignende episoder, forskjellen var at hun var litt eldre, og litt tyngre.. Men det gikk over, uten at stoltheten til noen av oss ble nevneverdig såret.

Men da vi kom til cachen ble det litt snusing rundt omkring (jeg satte henne ned noen meter før), og så skulle vi hjem, DA løp Jen så glad og fint, halen gikk rundt og rundt. Så for å holde følge måtte jeg jo bare småløpe jeg også.
Men på tilbaketuren kom Jen plutselig inn på starten på et blodspor hun gikk i går (var et blodspor på noen meter, og det gikk slik greit nok i går), når jeg så hva som skjedde i dag så fikk hun bare gå, og hun gikk bra. Heldigvis hadde jeg godbiter i lommen, så når hun kom til enden av sporet så drysset jeg bare ned en haug med godbiter.
Jen gikk et annet blodspor senere på dagen (som var planlagt), og alt i alt så ble det veldig bra! Hun virret litt, og gikk tilbake noen meter, men kom inn på rett spor igjen, og fant slutten uten problemer. Nå blir det ikke noe nytt spor før til helgen igjen.

Vi har vært en del ute i hagen i helgen, begynt så vidt å rake litt.. Jen er veldig til hjelp med akkurat det når hun føler for det.. 😉 Hun ser ut til å stortrives ute i hagen, og leker litt, rusler litt rundt omkring, sjekker hva som skjer osv.
Om det er pga aktiviteten eller hun bare » er sånn», vet jeg ikke, men hun slokner fort om kveldene, og jeg klager ikke!

Bilde fra LofotenDSC_0366 (674x800)

2 kommentarer om “Rolige dager

  1. Godt dere ihvertfall fikk en fin avslutning på turen da, både med vilje med å gå hjem og et fint spor 🙂 Tenk bare når hun kommer i spøkelsesalderen og hun på ingen måte har tenkt å høre på dere 😉

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..