Innholdsrik uke

Da har Jen vært her en uke og en dag. Det har vært en innholdsrik uke, og det blir nok ukene fremover også. Det er veldig godt å kunne legge seg om kveldene 🙂

Rutiner og mangel på rutiner går hånd i hånd, akkurat som det skal være.
Om morgenen er det greit, jeg og Jen står først opp, og mens jeg ordner meg på badet til jeg skal på jobb så spiser hun frokost på badet. Dessverre for meg så bruker jeg lenger tid enn den tiden hun bruker å spise frokost, så da er det greit å ha en leke liggende

_20170217_205543-800x575

Tore lufter Kaos etterhvert, var jo egentlig omvendt vi tenkte å gjøre det, men det ble enklest på denne måten.
Jeg drar på jobb, og Tore er hjemme med hundene. Kaos er fremdeles der at Jen er noe ubestemmelig, noen ganger er han veldig interessert og lukter og «dytter», andre ganger overser han henne totalt. Han er veldig forskjellig med henne i forhold til andre hunder, så vi bruker tiden det trengs for at de skal få et bra forhold. Jen er ikke akkurat så forsiktig.. og går på med alt av mot en valp har (og det er mye).
Når de spiser samtidig så går alt veldig greit. Kaos går fra eller står å ser med lengtende blikk bort på den digre matkoppen til Jen når han er ferdig, hun bruker litt lenger tid på å spise.

Jen spiser stort sett bare tre måltider om dagen, de skal nok helst ha fire ved denne alderen, men for henne fungerer ikke det noe særlig bra. Hun spiser veldig bra frokost og kvelds, og det midt på dagen er «greit nok». Alternativet med fire måltider hadde vært to måltider imellom frokost og kvelds som ikke hadde vært noe greit.

Vi har vært litt rolige med Jen denne uken som har gått, men har nå fått vært ute noen snarturer (i dag ble første skogsturen, mer om den senere), fått vært på kontoret til Tore og sett hvordan det er der, fått vært på noen bilturer (en «lang» og noen små).

Kaos dro hjem torsdag, har vært innom både i går og i dag, og i morgenkveld kommer han igjen. Tror han er like skuffet hver gang han kommer igjen og se at «dette» fremdeles er her.
Og om det ikke er galt nok at Jen har kommet, så måtte han ta seg en dusj i går også 😯 Livet er ikke enkelt for tiden. Kaos får nesten mer oppmerksomhet og kos her hjemme nå enn han gjorde før Jen kom, og han koser seg nok litt midt oppi alt dette

dsc01416-800x533

 

Jeg lurer på om Jen kan ha litt kenguru i seg.. noe så spretten og vidløftig valp 😯 Det er bestilt noen flere kompostbinger..
En del ting jeg ikke engang tenkte kunne være et lite «problem», har plutselig blitt et lite «problem».  Men man får ta med seg det som dukker opp, og løse «problemene» på best mulig måte. Og det går forresten andre kanten også, «problemer» jeg så for meg er helt fraværene 😉

Måtte lukke døren inn til buret etter noen netter, for at vi ikke plutselig skulle bli tre i sengen. Siden hun var rolig og ikke maste med piping og «sutring», så var det like greit å lukke døren, det var nok verst for meg.. 😦  Jen sover bra om natta, er våken noen ganger tror jeg, men flytter litt på seg og sier ikke noe, og jeg hører godt etter. En morgen vi skulle stå opp så la hun seg bare rett ut så lang hun var, så jeg måtte inn i buret for å hente henne. I morges våknet hun halv seks, så da sto jeg og henne opp.. Vi har sovet igjen begge to i dag ZZzzz
I bilen (buret) så legger hun seg bare til og sover. Vi var borte et par timer i dag, og bilen sto rolig i perioder også, men Jen sov like godt. Vi går ikke fra henne begge to når hun er i bilen enda. Selv om det kanskje ikke er så nødvendig så tar vi det litt etter litt.

Guttene har vært innom «noen» ganger, og det ser ut til å være populært 😀

dsc01353-800x580

dsc01361-800x561

Til neste helg kommer der flere barn.. og det kan jo bli litt interessant 😀

 

Fremdeles like søt og nett ❤

dsc01341-800x529

 

4 kommentarer om “Innholdsrik uke

 1. Det tar sin tid å bli kjent med hverandre, finne ut hva som fungerer og ikke fungerer, og finne løsninger. Valpetiden er spennende, frustrerende, slitsom, morsom og underholdende på alle måter, og jeg får SÅ mange flashbacks til de tre valpetidene jeg har vært gjennom!
  Har hun mistet valpelukten, eller sitter den i ennå?

  Liker

  1. Ja jeg har jo ikke lagt skjul på at jeg foretrekker voksne hunder, men innrømmer glatt at Jen er veldig sjarmerende 😉 Og for å bli voksen må man være valp.. 😀
   Vet du, jeg synes ikke valpelukten er noe særlig god, men merkelig nok så lukter det veldig godt av Jen ❤ Jeg sa det til Tore også, at det lukter merkelig nok veldig godt av henne. Og hun har en tendens til å krabbe oppi ansiktet/halsen, og da kan jeg bare snuse 😉

   Liker

 2. Valpeperioden er jo så kort i forhold til voksentiden, så dette går så fint så 🙂
  Jeg synes det lukter himmelsk av en ren og frisk valp! Akkurat som veldig mange synes babylukt er vidunderlig 🙂 Har du synes det luktet godt at de andre valpene dere har hatt, eller er det spesielt med Jen?

  Liker

  1. Ja vi vet hva vi «går til» for å si det slik 😉 Og hittil har det gått over all forventning. Valp er valp, og Jen er veldig kosete og god. Jen skal bli bra vanskelig for at jeg skal synes det blir mye.
   Jeg har ikke syntes så mye om valpelukten hverken på den ene eller andre måten før, annet enn at den er spesiell. Tror Amanda misten den lukten fort, for gikk jo å snuste på henne «hele tiden» også 😛

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..