Vi skal hilse på

Til helgen skal vi hilse på valpene 😀 Gjett om vi gleder oss! Denne uken kommer til å gå både sent og raskt. Noen fikk et lite sjokk når vi fortalte hva vi skal og hva som kommer til å skje.. Tore satt å så på video av valpene med litt lyd, og Kaos ble litt nysgjerrig

dsc00910-800x533Han logret og ble veldig blid 😀 Dette går bra tenkte jeg, og fant ut at det var på tide å fortelle han at en av de søte små skal komme hit, «å tenk på hvor morsomt det blir» sa jeg.. Kaos reagerte litt, jeg tror han fikk et lite sjokk altså 😯

dsc00911-800x533

Jeg burde kanskje ha fortalt det på en annen måte.. men han takler det bra han 🙂  Jeg håper og tror vi får en del «gratis» med å ha Kaos her, ikke sikkert jeg trenger å ha «hjemmebukser» denne valpeperioden..

4 kommentarer om “Vi skal hilse på

    1. Veldig spennende!! Det blir nok et bilde eller to ja..skal dobbeltsjekke og trippelsjekke at minnekortet er på plass 😛
      Hehe, Kaos fikk et tyggebein og glemte hele valpen tror jeg

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..