Vi skal hilse på

Til helgen skal vi hilse på valpene 😀 Gjett om vi gleder oss! Denne uken kommer til å gå både sent og raskt. Noen fikk et lite sjokk når vi fortalte hva vi skal og hva som kommer til å skje.. Tore satt å så på video av valpene med litt lyd, og Kaos ble litt nysgjerrig

dsc00910-800x533Han logret og ble veldig blid 😀 Dette går bra tenkte jeg, og fant ut at det var på tide å fortelle han at en av de søte små skal komme hit, «å tenk på hvor morsomt det blir» sa jeg.. Kaos reagerte litt, jeg tror han fikk et lite sjokk altså 😯

dsc00911-800x533

Jeg burde kanskje ha fortalt det på en annen måte.. men han takler det bra han 🙂  Jeg håper og tror vi får en del «gratis» med å ha Kaos her, ikke sikkert jeg trenger å ha «hjemmebukser» denne valpeperioden..

About the Author

Posted by

Kategorier:

Hverdagsblogg, Kaos

4 kommentarer

Veldig spennende!! Det blir nok et bilde eller to ja..skal dobbeltsjekke og trippelsjekke at minnekortet er på plass 😛
Hehe, Kaos fikk et tyggebein og glemte hele valpen tror jeg

Lik

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: