GODT NYTTÅR

GODT NYTTÅR!

Da er vi på årets første dag i 2017.
Jeg er virkelig dårlig på slike innlegg med oppsummering/tibakeblikk, så dette blir bare et innlegg for å få med bittelitt.

Mye skjedde i 2016, det ble mye glede og sorg, og tårer for både gleder og sorger.
For meg blir 2016 det året jeg mistet Amanda 😥
Amanda vil for alltid være min «en gang i livet» ❤ Hun vil være den hunden som for alltid vil ha en spesiell plass i hjertet mitt.

img_3086-1100x734

Amanda har gitt meg så mange gleder, og dessverre største sorgen i 2016. Slik er livet, man klarer ikke gå gjennom det uten. Det er vondt der og da, det er vondt lenge etterpå. Noen sår er større enn andre, og trenger litt lenger tid på å gro. En liten trøst er at for å føle slik sorg, så må man ha elsket ❤

Vi har hatt mange fine turer med bobil i 2016, vi har vært på så mange fine steder. Noen av turene husker jeg litt bedre enn andre, men jeg er elendig på å rangere slik. Turene har jo vært fine på forskjellige måter, og vi har opplevd mye morsomt, spennende og interessant. Det samme kan jeg si om geocaching. Nå har det jo blitt slik at bobil og geocaching henger bra sammen hos oss.
Jeg var inne på tanken tidligere i fjor.., om å sette opp en liste over geocacher jeg satte ekstra pris på, men det er det bare å glemme. Vi har funnet så mange av de, at den listen hadde blitt nesten umulig, eller ihvertfall så lang at det ikke hadde blitt noe «på topp liste».
Turene og cachene skriver jeg om etterhvert, så da får det være «nok». Det er ihvertfall en hobby jeg både tror og håper kommer til å vare lenge. Skal se det blir noen nye hobbyer i løpet av 2017.. 🙂

Vi feiret 30-års bryllupsdag i Lofoten i sommer 🙂 30 år, og jeg elsker mannen min like mye etter disse årene ❤

skann0039 (609x800)

 

Det har vært mange små og store hendelser i 2016, slik det alltid vil være. En av de største er en vi fikk beskjed om på slutten av året, som fortsetter ut i 2017, Valp! Selv om vi var enige i at vi skulle ha nye hunder og at Tore skulle ha valp, så hadde jeg ikke trodd at det skulle føles så riktig. Og derfor er det viktig for meg at den andre hunden også føles riktig, ikke bare for å «ha» en hund.

Det har blitt mye Kaos siste halvdel av 2016, bokstavelig talt, og det fortsetter i 2017 😀

dsc00409-1024x683

Bloggen er noenlunde den samme, håper og tror jeg. Den har blitt litt større, og jeg merker at jeg en sjelden gang tenker over at «så mange» leser hva jeg skriver og legger ut.. Men jeg fortsetter på samme naturlige rotete måte, er slik jeg er, og slik er bloggen 😀

bloggsttis

 

Takk for følget i 2016 🙂 Vi fortsetter i 2017 😀

2 kommentarer om “GODT NYTTÅR

  1. Godt nytt år!
    Sender en klem din vei, jeg tenker mye på Amanda ❤
    Gleder meg masse til å følge deg gjennom 2017 også, med alt spennende dette nye året fører med seg! Jeg håper vi sees igjen i år, vi kan ikke la det gå flere år mellom hver gang. Kanskje dette blir året jeg kan få se deg logge din første utenlandske cache? 🙂

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..