En liten feiring

I dag har min kjære fødselsdag ❤

IMG_3657 (1024x682)

Vi har feiret litt..

dsc00487-800x505dsc00491-800x534

Jeg laget pavlova, for første gang.. Det startet ikke så bra, men kom seg etter noen velvalgte ord..  Kaken ble forbausende god, så skal se jeg blir å lage den flere ganger. Det kan være veldig lurt å ha oppskriften foran seg, og følge den.. fant jeg ut.

 

4 kommentarer om “En liten feiring

  1. Han sier takk 😀
   Nei, det ble den faktisk ikke 😦 Bunnen var ikke like god, men til å være min første så ble den bra 😀
   Bunnen på den på Spåtind hadde en litt «spesiell» smak, vet ikke hva det var, men jeg hadde ikke den smaken på min, og så ble bunnen på min hakket mer tørr enn seig, men pyttsan 😀

   Liker

 1. Det var ihvertfall stjerneanis i den på Spåtind vet jeg, men om det var i bunnen eller noe annet sted, det aner jeg ikke. Jeg er sikker på at din ble kjempegod 🙂

  Liker

  1. Hm, ja det kunne det ha vært, og det synes jeg er veldig godt 😀 Spørs om jeg får lete etter ny oppskrift neste gang. Og takk skal du ha, det er litt irriterende å ikke kjenne igjen smaken, man synes den er god, og vet at man burde vite hva det er, og kommer ikke på det.
   Jepp, den ble god, marengs, vaniljekrem/krem og mye friske bær er jo sjelden feil 😀

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..