Moro med ball

Det første Kaos finner frem når han står opp, og tar med seg på soverommet om kvelden, tennisballen.
Denne var han å plukket fram fra en kurv, jeg glemmer stadig at han ikke bryr seg så mye med hva som er hvor..

dsc00442-800x715dsc00446-800x608

About the Author

Posted by

Kategorier:

Hverdagsblogg, Kaos

4 kommentarer

Jeg får sjokk hver gang Nairo leker med noe annet enn tennisballen, for i hans verden er tennisball den o store leka, og svaret på alle spørsmål man stiller han 😉 Andre baller går også an, spesielt ute, men de må aller helst være i nogenlunde samme størrelse som en tennisball 😉

Lik

Denne er en litt stor tennisball, og så piper den.. Heldigvis er det ikke så ofte Kaos biter slik at den piper, han ligger/går og triller ball med seg selv 🙂 Det er forresten grunnen til at han får ha den liggende også, hadde det vært litt mer voldsom lek hadde ballen blitt låst inne.. 😛

Lik

Pipeleker er bannlyst her i huset! Jeg blir koko hvis jeg må høre på sånn piping! Dessverre er det altfor mange typiske biteleker som har pip i seg, så det gjør det vanskelig å finne nye leker til Nairo. På den andre side er det egentlig bare tennisballen som er interessant, så han trenger ikke så mange leker. Pluss at han biter istykker biteleker/draleker, så han får ikke ha de fremme.

Lik

Forstår hva du mener, mye piping, eller gjentatte ganger er til å bli sprø av. Denne er bare en og annen gang heldigvis, ikke det at man må bite så hardt for at det skal pipe heller, men han vil tydeligvis beholde ballen 😀 En annen leke han hadde her tok jeg fort, den ble gnagd på for å ødelegge.
Det viktigste er jo at de har noe å leke med som de liker, som ikke bråker for mye.. 😛

Lik

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: