Morgenstund

Tidlig morgen er jo greit noen ganger..nå fredag var det veldig tidlig, opp kvart på fem, for så å sykle på jobb. Så ble den en morsom helg, og så er det mandag.. Vi trengte ikke å stå opp slik veldig tidlig i dag, en god følelse, og en fin start på en ny uke.
Tore satte på alarmen på sin mobil noe senere enn vanlig, jeg også..
Den følelsen, når jeg våknet til alarmen til Tore 😯 Da skulle jeg være ferdig på badet osv.. Å forsove seg er en følelse som sitter litt også. Fatter ikke at jeg hadde overhørt alarmen på min mobil, og med et samme jeg kastet dynen til side for å hoppe over Kaos og løpe først inn på badet, så sa Tore: «men du, klokken er bare fem», og jeg 😯 😯 😯
Og det gikk opp for meg at han hadde satt på feil tid på alarmen, den følelsen! Jeg dro dynen over meg og la meg til å sove igjen. Og akkurat når jeg var på tur til å sovne.. ja gjett? Joda, Tore hadde nok ikke slått av alarmen, han hadde trykket på slumre.. Da lo jeg godt (snakk om å være morgengretten..) og jeg sto opp jeg. Var tydeligvis ikke meningen jeg skulle sove lenger, og det er jo greit å opp litt for tidlig isteden for litt for sent. Og det er jo veldig greit å ha god tid om morgenen.. selv om alt er relativt.

Det ble nå en fin dag 😀

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..