Sautrøbbel

Jeg synes i utgangspunktet at sau er helt ok, og lammene er utrolig søte. Vi bor i et skogsområde der det er sauer «hele» sommeren, går man tur i skog og fjell så hører og ser man ofte sau. Jeg tenker ikke engang over at det er sauer i nærheten, de er der bare.
Men i ettermiddag kjente jeg at jeg snart har sett nok sau for i år.. Det var flott vær, Tore skulle jobbe, så jeg tok med Kaos til skogs. Vi tok stien oppover mot Vetlsetra, og det gikk jo bra, en stund. Jeg hørte sau etter litt, og når jeg har med hund er jeg litt mer oppmerksom på den, og ser etter hvor den er (man lærer da litt..). Jeg så sauene til høyre for stien, og med bra avstand, så det var ikke noe problem å gå stien oppover.
Vi duret oppover, og der så jeg ene sauen komme løpende på skrå nedover mot stien, mot oss! Det så ut som den hadde retning rett på oss, og hadde ikke jeg stoppet så hadde den løpt rett på oss. Den passerte oss med maks en meter foran, tvers over stien og der stoppet den. Jeg skvatt så at jeg ble redd, og så sint. Jeg fatter ikke hva den tenkte på, eller skulle gjøre. Alt gikk så fort, og Kaos rakk ikke engang reagere på den , for jeg gikk bare på videre oppover når sauen stoppet opp på andre siden, i redsel for at sauen kom etter.. Nå er jeg ikke redd sau, og Kaos er ikke redd sau, ikke er jeg redd for at sauen skal skade Kaos heller. Men det får da være måte på overmodig eller idiotisk oppførsel av sau nr 47!
Nå gleder jeg meg til sauen dra hjem igjen, og håper den blir fårikål i løpet av høsten.


Vel, litt mer mat.. Jeg laget pizza i går, og den ble så fantastisk god, eller så var det veldig lang tid siden jeg har spist pizza.. Kom på at jeg hadde lest noe om hvordan steke pizza på riktig måte, så det måtte jeg prøve. Det ble veldig suksess, Bare undervarme og med viften på, anbefales.

Jeg så et eple som lå helt alene på kjøkkenbenken i går, slik går jo ikke an, så det ble eplekake. En eplekake med vaniljesaus i seg, det har jeg aldri prøvd før, men ble skikkelig bra.

 

dsc00425-1024x1010

 

 

Så etter turen i dag ble det rester av pizza og eplekake 😀
Både jeg og Kaos trenger mye mat, er bare skygger igjen av oss..

dsc_0004-4-575x1024

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..