Katt med verdi selges

Jeg er ikke noe «kattemenneske», men liker de kattene jeg kjenner 🙂

Det har aldri vært vanskelig å få tak i kattunger om man vil ha en ny katt eller to. De blir jo nærmest «kastet» etter en om man vil ha.

Når noen få begynner og skal ta betaling for katter, og da snakker vi om helt «vanlige katter», blir det nærmest ramaskrik fra noen. Man kjøper ikke vanlige katter altså, de har ikke noen verdi, så de skal man ha gratis!

Jeg skulle virkelig ønske flere tenker seg om, før de gir bort kattunger. Det er ikke snakk om å tjene penger på å selge kattunger, men å sette en pris slik at den ikke er helt verdiløs..
Jeg synes de som selger katter er mer ansvarsbevisst enn de som gir de bort uten videre, de er med på å fremme holdningene om at katter har en verdi.
Det må da også føles litt godt å si man har kjøpt seg en katt, at man er med på å sette søkelyset på at katter ikke er verdiløse dyr.

En jeg kjenner annonserte på fb at han solgte kattungene, det var det nok en del som reagerte på, siden 99% gir bort kattunger. Og han her skulle selge de 😯

Men, alle uten en ble solgt! Og jeg kjenner at det føles veldig godt at folk kjøper seg en kattunge.

Det er forøvrig igjen en søt flott gammel nok kattunge, en hun 🙂

Ikke koster den mye heller, selv om verdien er mer enn hva den koster, 500 kr for en kattunge synes jeg er en helt grei pris.
Dette innlegget er ikke først og fremst for å selge denne kattungen (selv om det hadde vært flott), men å sette søkelyset på de verdiløse kattene rundt omkring. Jeg håper virkelig at flere selger kattungene sine og ikke bare gir de bort.

Det begynner å bli mer og mer vanlig å vente med å gi bort/selge kattungene til de har blitt 12 uker, men fremdeles er det mange som synes det er tull også. Man vil jo helst ha kattungen så ung som mulig for da er den jo så søt.. det man ikke tenker over eller bryr seg om er at kattungen har best av å være sammen med søsken om kattemor til den er 12 uker pga utviklingen.
Og mange gir da bort kattungen lenge før den er gammel nok, i frykt for å bli sittende igjen med den.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..