Kaos på hjemmebane

Da har vi begynt på jobb igjen, og nesten inne i de vanlige rutiner. Kaos er som vanlig her på de fleste ukedagene, pluss en og annen helg, slik som før.
I går var jeg og Kaos på tur alene for første gang på mange måneder. Ikke til å legge skjul på at jeg synes han er litt «vanskelig» å gå tur med, han er sterk.. og det er ikke jeg. Så når vi skulle på tur i går prøvde vi å ble enige om noen få regler.. Haha, joda, det gikk faktisk utrolig greit syntes jeg. Det gikk såpass greit at jeg ser at vi fint kan gå på tur igjen uten at jeg trenger legge meg i hardtrening.. Men jeg har aldri gått den turen vi gikk i går så fort noen gang, jeg så på klokken når vi gikk, og når vi kom tilbake, og er nesten så jeg tror det er noe feil et sted.
Å gå tur med Kaos er langtfra det det var å gå tur med Amanda. Når jeg gikk med Amanda så gikk vi å ruslet hit og dit i skogen, Amanda svinset og snuste, tuslet rundt omkring og vi brukte utrolig lang tid på kort avstand. Vi hadde ikke bare slike koseturer da, hende seg vi gikk langt også, og gikk «på».
Kaos går han, så det er bare å henge med.. Når jeg har gått tur med Kaos før så har jeg alltid sagt at dette er det lenge til jeg skal gjøre neste gang. Turen i går gikk på begges premisser, og vi hadde merkelig nok en fin tur begge to. Men så var vi slitne etterpå også, det ble ingen tur i dag.

Kaos synes det er litt kjedelig inne her noen ganger.. men det er ikke noe problem, han lukker opp døren til roterommet og klarer å finne fram til leker. Så tar han med seg leken fram i stuen og leker litt. Han er litt raskere enn Amanda til å gå hardt på med lekene, bortsett fra med grisen.. Akkurat med den ble det samme reaksjoner som Amanda hadde, ikke noe de likte..

DSC00121 (800x772) DSC00125 (800x714)

2 kommentarer om “Kaos på hjemmebane

 1. Det er veldig rart å gå tur med en hund man ikke er vant til å gå tur med. Jeg husker når jeg var på utstillingshelg på Lygna, da gikk jeg den ene kvelden tur med noen som hadde flere hunder, og jeg fikk da gå med en av de siden jeg ikke hadde med Nairo. Noe HELT annet enn Nairo, jeg følte det som om jeg aldri hadde hatt hund før og visste knapt hva jeg skulle gjøre. En av de andre dagene gikk jeg sammen med en flokk, hvor jeg hadde ansvar for et par valper. Også helt feil, men på en fin måte 🙂

  Liker

  1. Ja jeg har vært så vant til Amanda, og hun var veldig grei å gå med, der var det ikke snakk om å dra. Kaos er et «mareritt» i forhold til dette å dra, men nå i går gikk det så «bra» i forhold til tidligere. Ok da, han fikk dra det han klarte nesten rett oppover i skogen her, der er det bratt.. 😛 Og nedover gikk vi veien, og da gikk han på en slik måte at jeg ikke trengte anstrenge meg så. Jeg kortet ned båndet til 2 meter, så er det tryggere for oss begge når vi går etter veien. Fortsetter det slik så blir det greit å gå tur med han.
   Hehe , med ukjente hunder er det litt verre, man vet ikke hva som skjer elelr hvordan hunden reagerer i det hele tatt. Og så er jo ofte hunder forskjellige ettersom hvem de går med også.
   Kjenner jeg savner dette med å tusle omkring i skogen, det kommer neppe til å skje at Kaos går en slik tur, men man får se, jeg har bare godt av å gå slike turer som jeg gjør med han nå 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..