Hjemme igjen

Da er vi hjemme igjen, på en måte godt å komme hjem igjen etter tur. Men gleder meg ikke til å rydde bobil.. Denne gangen blir det å rydde den nokså fort, og ordne den til igjen. Vet jo aldri.. så kan være greit å kunne dra på minuttet 😀
Har litt å gjøre her hjemme også, både inne og ute, for å ikke snakke om litt ettersyn av cacher igjen. Fikk ordnet et par på vei hjem i dag, flaks at vi skulle den veien.

Vi fikk et durabelig regnvær noen ganger i dag, knapt nok sett maken. Skulle komme noe her hjemme også, men ikke sett noe enda..

Blir å skrive et «oppsummeringsinnlegg» en dag.. med bilder, hadde heldigvis minnekort i kamera.. Ett av problemene nå er at jeg ikke vet hvor alle bildene er tatt, men pytt, flesteparten er fra Nordland.

Her er ett jeg tok, men må innrømme at jeg har mye å lære med fotograferingen, mildt sagt.. men nå skal jeg prøve å lære meg litt ihvertfall 🙂 Og kamera er et Sony a6300, objektivet husker jeg ikke, men er et «billig» objektiv.. Vet at det har «litt» å si hvilket objektiv man har, men den som står bak kamera har nok mest å si.. Tiden vil vise 😀

DSC00015 (1024x724)

 

4 kommentarer om “Hjemme igjen

 1. Gleder meg masse til å se oppsummeringsinnlegget! For hvis bildet du har tatt med i dette innlegget er representativt for de andre bildene du har tatt, da er det mye å glede seg til! (puster forresten v.e.l.d.i.g lettet ut over at du hadde minnebrikke i kameraet!!!)
  Bildet er helt nydelig, skarp fokus, detaljrikt og flott med den utviskede bakgrunnen. Blir utrolig spennende å se flere bilder!
  Bråtittet kjapt på én test av kameraet (http://www.tek.no/artikler/test-sony-a6300/346347/4), og da spesielt konklusjonen med + og – i bunnen. Og jeg tenker at de fleste av tingene som står på – er ting en vanlig amatørfotograf ikke trenger å bry seg så mye med. Så jeg tror du har fått deg et knallbra kamera, gratulerer! 😀

  Liker

  1. Men altså, ikke gled deg for mye.. dette her ble der beste 😂 Ellers har det bare stått på auto og jeg knipset i vei.. Men bør jo lære meg litt når jeg først har et så bra kamera. Objektiv får komme senere.
   Ja har lest tester og sammenlignet osv, så kamera er bra, spørs på den bak 😳
   Takk, jeg gleder meg ihvertfall til å bruke det mer, og siden det er så lite er det greit å ta med seg også, der har litt å si at det ikke ligger igjen hjemme.
   Ble glad da jeg så minnebrikken jeg også, og enda gladere når jeg så det var bilder på det, jeg har tatt bilder uten kort et par ganger før..

   Liker

 2. Joda, litt innstillinger må du jo lære deg, men du kommer veldig langt med de ferdige programmene (sport, natt, portrett, macro osv). I tillegg gjelder det å SE det du vil ta bilde av. Er det noen forstyrrende elementer med, så kanskje du kan flytte deg litt? Vokser det et tre opp av et menneskes hode, er det ikke mange cm man trenger å gå til siden før problemet er løst. På landskapsbilder gjelder det å få dybde for å vise hvor stort noe er, dvs ha noe i forgrunnen som til en viss grad er gjenkjennelig i størrelse. Når jeg tar bilder og har fullt fokus på hva jeg faktisk SER og hva jeg faktisk vil ta bilde av, det er da jeg får de beste bildene, uansett hvilken innstilling kameraet står på 🙂
  Å ha med seg kameraet er alfa og omega :p

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..