Videre sørover

Det går da riktig vei, stort sett..

Har blitt noen cacher i dag også, men også DNF, og en av de irrterer meg! Greit å få DNF fordi man ikke finner den, men når det ikke er vår «feil», men sannsynligvis mangel på vedlikehold av CO, da er det irriterende. Og når man da attpåtil har gått et stykke og blitt klissvåt på beina for andre gang i dag.. Måtte hente fram skopar nr tre i dag, og sokker fra Tore. Jeg som hadde med så mange sokker.

Vi lette litt etter en annen cache i dag også, den hdde høy D, men man prøver da.. Det sto at den var snøsikker, så vi så overhode ikke etter på bakken, der den selvsagt lå! Fant den etter vi hadde gitt opp et par ganger. 

Jaja, greit at geoccahing er variabelt, hadde blitt kjedelig ellers.

Vi har spist en bedre middag, marinert ytrefilet med godt tilbehør. Viktig å kose seg med god mat på tur, i går kveld ble dt kalde grillpølser i lompe 😂. Middagen jeg husker best i bobil er en av middagene i første bobilen (Nano), hermetikk.. 

Vi finner fremdeles mange flotte steder, her hadde jeg tenkt å vasse.. 


Vi kjører over fjell her og der..

Hva det heter stedene på bildene vet jeg ikke, husker det sikkert når jeg skal begynne å logge.

Hvor ferden går videre er jeg veldig usikker på, fant et sted som så veldig bra ut, var bare det at jeg hadde forvillet meg bra langt ut på kartet, så spørs om det blir en annen gang.. Får se hva vi bestemmer oss for i morgen.

4 kommentarer om “Videre sørover

 1. Virker som dere koser dere på returen, og fint er det der dere er også! Den DNF’en som irriterer deg får du ikke gjort noe med. Tenk heller at de DNF’ene som er reelle kan tas en annen gang 🙂

  Liker

  1. Ja vi er jo på ferie 😀
   Den kommer til å irritere meg en stund.. spesielt fordi det er 99,9 %sjanse for at den ikke blir ordnet. Og jeg burde ha visst det.. Har prøvd en annen av samme CO tidligere, som heller ikke gikk å logge. Den cachen er arkivert nå, og det samme med en annen en.. Fristelsen ble for stor, men var ikke noen DNF der, tror jeg.. Nå kommer det to! Er jo bare slik det er.
   Var å så etter en annen som vi har sett etter før også, men blir ny DNF 😠 😂 det gjør ikke så mye, der er det oss 😄
   Glad jeg ikke husker alle DNF cachene..
   Men det er morsomt å finne en cache man har logget DNF på tidligere da 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..