En cache

I går gikk vi litt omkring i Leknes, så en liten park med lekestativ.. og gikk dit. Når vi kom der så oppdaget vi at det var jo en cache like ved, som mange hadde lett litt etter før de fant den. Så tre av oss begynte å lete, på feil sted. Når to av oss gikk tilbake til ungene fikk Tore selskap av en muggler 😏 og de fortsatte å lete. Etter litt kom det beskjed om at Tore måtta ha noe å skrive med.. Tok ikke mange sekunder før det gikk opp for oss at ingen hadde med noe å skrive med. To med vesker uten noe å skrive med i de, knapt nok til å tro. Men nå skulle vi ikke lete etter noen ccahe da.. Jeg sprintet bot til nærmeste bensinstasjon for å kjøpe en penn, men det hadde de ikke.. De hadde ikke noe man kunne skrive med. Da spurte jeg om de ikke hadde en reklamepenn, men nei.. Så spurte jeg om jeg kunne få låne en penn i noen minutter, og etter litt fikk jeg det. Angrer på at jeg ikke spurte inne på taxisentralen isteden..Men vi fikk signert cachen, og jeg gikk tilbake med pennen.

I går tok vi med oss grill og gikk for å grille til kveldsmat, før kvelden som vanlig ble avsluttet med litt kortspill.

Har vært noen flotte og morsomme dager, været ble jo Sommervær til de grader. Tror det er slik over store deler av landet.

Jeg har tatt enda flere bilder med det nye kameraet mitt, og må si jeg er rimelig spent på resultatet. I dag begynte jeg å tenke på om jeg har satt i minnekort, og turte ikke sjekke.. Det hadde vært nedtur det, uten minnekort på ferie. 

Har funnet oss en fin plass for natten

2 kommentarer om “En cache

 1. Hva er dere for en gjeng uerfarne cachere??? Ikke noe å skrive med, noen av dere??? Jeg har blyanter og penner absolutt over alt, jakkelommer, bukselommer, i bilen, i veska, i lommeboka. Jaja, godt det løste seg 🙂
  Det er altfor varmt nå… Jeg som hadde planer om masse turer med Nairo nå når jeg har ferie igjen, kan bare glemme det. Altfor varmt å gå tur midt på dagen 😦

  Liker

  1. Ja du kan tro vi ble forbauset 😲 Men var så flott vær at jeg hadde ikke bukser på.. Og ingen jakke.. Nå skulle vi ikke finn.no cache heller, så det ble veldig impulsivt, men man bør være forberedt ser jeg 😳 Jeg har aldri sendt inn fotologg, og tror det skal veldig mye til før jeg gjør det også. I verste fall kunne vi bare gått tilbake til bilene, der er nok av skrivesaker.
   Ja denne varmen er vanskelig for mange hunder, noen ganger er det best å være rolig ☺

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..