Hurtig avreise tidlig en morgen

Vi fant ett av våre faste overnattingsteder i går kveld, det er så nydelig her. Skiltingen inn her ble tatt bort for et par år siden, så er ikke så mye folk. I natt var det vi, tre telt og to hengekøyer i skogen 😁

Noen ganger drar vi tidlig selv om vi er på ferie, men i morges skulle det dusjes og ordnes etter noen dager på veien. Likevel var vi klar for å reise forholdsvis tidlig, etter de obligatoriske bildene. Når vi skulle inn i bilen så var jeg litt for rask, og alarmen gikk.. Jeg glemte vel å skrive at ingen andre som lå på stedet hadde stått opp.. 🙄 Da var det ikke så mye mer å vente på, enn å dra raskest mulig, og vi listet oss nærmest ut av området.

Vi har hatt regn stort sett i hele dag, så har vel blitt syv cacher eller noe slik. Og vi som hadde all verdens tid.. rakk il og med å hvile et par tre timer mens vi ventet på at klokken skulle bli så mye at vi kunne kjøre ned til kaia. Og nå bør ikke værmeldingen være feil! Har en time på fergen..

Vi skulle slå ihjel littvtid i Fauske også, og så det var et kjøpesenter der, dt vra heller skuffende, så var ute igjen nokså fort. Fint ute der da 


Vi var på et par kirkegårder i dag, den ene er her


Nå skal jeg sitte å se ut resten av tiden på båten, og håpe denne timen går bra fort!

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..