Geocaching i Skjåk juni 2016

Det ble en veldig vellykket helg med geocaching i Skjåk i helgen, og jeg håper de andre som var her ang event og cacher synes det også.
Det var i alt fire event, mange av oss deltok på Quizkveld på Skeid kro, vi hadde stand på Ståk i Skjåk, og det kom en del nye cacher. Været var nesten for flott til tider, og det ser ut til å fortsette 🙂
Det kom cachere som vi ikke hadde møtt før, møtt noen ganger før, og det kom cachere vi hadde møtt mange ganger før, og det kom folk som ikke hadde funnet cacher før, like morsomt! 😀
Første kvelden hilste jeg på en som jeg ikke hadde hilst på før, med det samme jeg hørte nicket så visste jeg hvem det var, så jeg sa «det er du som har garasjen», vi fant den i fjor. Morsomt å møte folkene bak cacher man husker.

Det kom noen nye cacher fredags morgen, og så gikk det «slag i slag», jeg har mistet oversikten over hvor mange nye cacher det kom i løpet av helgen, men morsomt med nye cacher. Noen blir vi å ta snart, andre kanskje litt senere..
Nå har vi nok rundt 350 cacher i Skjåk, og det er bra. Det er jo ikke om å gjøre å ha flest, slik uten videre.. 😛 Man bør jo tenke litt på hvilken cacher og hvor man legger ut også, men der synes jeg vi i Skjåk har gjort en god jobb.
Selvsagt vil det være en og annen cache som mange ikke ser noen grunn til, ikke liker osv, men jevnt over så er cachene her i Skjåk bra. Det vil jo alltid være slik at noen foretrekker «slike» cacher, og andre foretrekker «slike» cacher. Jeg vet forresten om at noen planlegger en serie med cacher som jeg håper kommer snart.. den gleder jeg meg veldig til.
Hittil har vi vært veldig bra på vedlikehold, noe som jeg selv synes er veldig viktig. Det er veldig irriterende å lete etter noe som ikke er der.. og det er greit å ha en logg å skrive på.

Det eventet jeg var mest spent på var nok det om lørdagskvelden, Flash mob eventet. Kan vel ikke si annet enn at det ble veldig vellykket, selv om ikke alle kan skryte av fangst..

I morges hadde jeg event, det var såpass tidlig at jeg trodde kanskje vi ble sittende litt alene.. men neida. Noen av oss ble sittende noen timer, selv om eventet egentlig varte bare en time. Det er noe av det jeg liker med en del av eventene, det sosiale. Og da får man ofte mange gode råd og tips også.
Det var noen få minutter jeg trodde at eventet i dag kanskje kunne bli i korteste laget.. Eventet skulle være på et sted like «oppi skogen» her, jeg hadde ikke hatt tid å innom å sjekke stedet før i morges. Jeg trasket i vei, tar meg slik ca 2 minutter å gå, og like før jeg er nede på plassen hører jeg det knake.. åja, noen er ute å går med hunden sin her, tenkte jeg..  (Er et område som er mye brukt å gå gjennom på/fra tur). Jeg går helt ned til stedet, og det fortsetter å knake i kvister, og jeg ser såvidt en bevegelse. Det var da et rart sted å gå tur tenkte jeg, og var på tur bort til doen med toalettpapir og våtservietter. Da var det ikke bare knaking i kvister jeg hørte, men «brøling». Jeg stoppet fort opp, og tenkte hva i all verden er det der!? Brølingen fortsatte, og jeg er da ikke dum, så jeg la fra meg posen jeg hadde med på et bord (det nærmeste..) og gikk fort hjem igjen. Pulsen var litt høy kan man si. Fortalte hva som hadde skjedd til Tore, og han gikk oppi litt senere, men han hverken så eller hørte noe. Vi måtte oppi like etterpå pga eventet, men da var jeg ikke alene, så hatten var litt høyere.. jeg turte til og med gå å sjekke der lydene hadde kommet fra, men der var ikke noe. Bakken var hard og tørr, så var umulig å se noe spor.
Sannsynligvis var det nok «bare» en elgku som hadde med en kalv, eller noe slik.. spørs om kalven var litt sen, eller opptatt med noe annet, slik at den ikke kom fort nok etter mor, så kua advarte meg. Ikke vet jeg, jeg har vært veldig nærme elg flere ganger, men den har ikke vært så pratsom at jeg har hørt den før.
Vi hverken så eller hørte noe mer til noe mens eventet var, og godt var det.

Så var det noen bilder..

IMG_3907 (800x533)

IMG_3911 (800x533)

IMG_3913 (800x533)

IMG_3916 (800x533)

IMG_3952 (800x533)

IMG_3958 (533x800)

IMG_3964 (533x800)

IMG_3967 (800x533)

IMG_3975 (800x533)

IMG_3982 (800x533)

IMG_3984 (800x533)

IMG_3986 (800x533)

IMG_3988 (800x533)

IMG_3991 (800x533)

IMG_3995 (800x533)

IMG_4000 (800x533)

IMG_4007 (800x496)

IMG_4035 (800x534)

IMG_4026 (800x533)

Nå blir det nok litt rolig med caching for oss, bortsett fra en cache (eller to..) den 11. juni. Og så er det Spåtind 2016 helgen etterpå (17. – 19. juni) 😀

2 kommentarer om “Geocaching i Skjåk juni 2016

 1. Det er SÅ moro å møte noen du ikke aner hvem er, for så å høre nicket og tenke JA, jeg har jo tatt cacher den personen har lagt ut!
  Og nå har jeg ledd godt av WWFM-bildene, helt genialt! Vadere, gallakjoler, fiskegarn, er det mulig?? 😀
  Jeg har jo visst lenge at Høst skulle oppover denne helgen, men det er allikevel så himla rart å se bilder av de på bloggen din, jeg har jo jobbet sammen Fru Høst for mange år siden, og det samme gjelder broren til Herr Høst.

  Liker

  1. Ja, og så er det jo ofte noen nick som går igjen. Noen ganger på cacher man har lagt ut selv, eller man finner cacher en person har lagt ut, for å ikke snakke om når man nesten følger «i fotsporene» til noen, på tur.
   Jeg har ikke vært på flash-mob event før, men syntes det jeg var på ble riktig så bra 😀 Det frister så absolutt til gjentagelse, finnes jo så mange tema..
   Hehe, ja 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..