Dør til hunden om sommeren

I dag kom «nettingdøren» i verandadøråpningen på igjen, på høy tid! Dette var jo bare en nødløsning vi kjøpte for tre år siden, siden jeg ikke fant slik dør jeg skulle ha. Og det viste deg å bli den beste nettingdøren vi har hatt og som jeg kan tenke meg.
Selvsagt trenger ikke Amanda gå ut og inn så mange ganger, men hun er vant til å gå der, og jeg synes det er greit at hun får gå litt som hun vil.
Amanda løper gjennom i full fart når hun hører noe ute/inne, nettingen fyker opp, og lukker seg fremdeles like bra som da den var ny.
En sjelden gang går hun sakte og stopper opp midt i.. men da er det bare å snakke til henne, så går hun ut/inn.

Tok et par korte videoer i fjor som viser hvor effektive de er

 

 

4 kommentarer om “Dør til hunden om sommeren

 1. Pussig at du skulle skrive om nettingen akkurat i dag, for Eileif bestilte en sånn til oss i går! Jeg aner ikke hvor han har bestilt fra og hvordan kvaliteten er, men den er billigere enn de jeg så på når dere kjøpte. Gleder meg til å få den på plass, for her går det ikke an å lufte i 15 sekunder en gang uten å ha både fluer (har kyr som naboer) og veps inne…

  Liker

  1. Husker ikke hva vi betalte, men den var litt dyr i forhold til hvordan den var syntes jeg. Nå synes jeg at den er verdt pengene, men husker ikke hvor mye den kostet 😛 Lurer på om det ikke var 500-600 kr, jeg var ihvertfall passe desperat, og måtte ha noe!
   Vi fikk inn veps i går, og den var diger! Fluene har irritert meg så mye siste dagene at i dag kom nettingen fort opp.Minner meg på at jeg må ha på noe netting på noen vinduer også.. men det får vente til i morgen.

   Liker

   1. Det var rundt den summen der jeg husker den lå på også, den dere bestilte. Den Eileif har bestilt er ca halve prisen, så jeg er spent.
    Eileif har også kjøpt noe vanlig netting med borrelåsfester uten magnet til å ha på vinduene, en av de skal kjapt opp på ett av vinduene på soverommet vet jeg!
    Gleder meg sinnsykt til gradene går nedover til uka, for dette takler jeg ikke særlig lenge altså :/

    Liker

    1. Ja her er det kommet opp netting på soverommet i dag, puh! Har lystett rullgardin der, som tar mye av varmen.
     Jeg synes det er litt godt med varmen jeg da, pleier ikke være for mye av den, og kan hende det er eneste varmen vi får i sommer. Men jeg liker ikke slik varme som vi har nå om jeg skal på ferie, på tur, eller gjøre så mye.. Vi har jo også muligheten for å ha på varmepumpen.. og det er kjempegodt pga Amanda, om det blir over lang tid, for da blir det ikke kjølig om natta heller. I går morges var det vel 6 grader når vi dro på jobb, så er ikke akkurat sommernetter 🙂

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..