Det går da fremover

Selv om det går sakte, veldig sakte.. så går det litt fremover.
Jeg vet ikke om butikken har fått inn igjen det garnet jeg manglet, men fikk nesten et nøste av en som jobber der, som tilfeldigvis hadde det liggende.
Dette er en stund siden, jeg kom så langt at jeg fikk inn alt på en rundpinne (av de «nye»), og de neste omgangene var forferdelige.. men jeg kom meg gjennom de. Kom meg gjennom omgang med tre forskjellige farger på samme omgang også!
Så fikk jeg en betennelse i en skulder, så dro vi nordover, og så videre.. Nå er det på tide å strikke litt igjen, er igjen nesten bare «sjarmøretappen», haha.. Neida, men ser nesten slutten på den på, så får bare håpe den passer når den blir ferdig.

IMG_3874 (800x533)

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..