Snuten andre veien

Da er både snute og neser på tur sørover igjen. Vi har ikke slik veldig god tid, men litt god tid. Regner med at det kan bli en cache eller to underveis, og ikke flere slike som i dag.. Vi brukte nesten en time, og fikk ikke logget 😠 Men jeg ble våt på føttene, for første gang på turen. Har med mange par sokker og labber, og kjøpte meg nye 👟 oppi nord, må være forberedt.

Blir bare slike små innlegg underveis nå, så tenkte skrive et par lenger innlegg om turen etter vi kommer hjem, ett med cachetema, og ett vanlig innlegg. Slik som det er nå så ser det ikke ut til at jeg trenger slite meg ut på å skrive logger når jeg kommer hjem 😞 har ikke blitt så mange cacher, men får ta det igjen til sommeren..

Været har vekslet en del, vært mye regn første del av dagen i dag, så passet bra at vi ikke skulle cache så mye. På en del strekninger er det liksom ikke så mange cacher å lete etter heller.

image

About the Author

Posted by

Kategorier:

Hverdagsblogg

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: