Min modige vakthund

Forrige uke når jeg støvsuget (det skjer ikke slik veldig ofte) så var Amanda som vanlig rundt meg i stuen, og når jeg hadde stoppet støvsugeren og skulle ta den bort, så bråkte det noe «fryktelig» i gangen som er inntil stuen. Det var moppen som datt i gulvet, den skled bortover veggen og ned på noe før den traff gulvet. Det var ikke måte på hvor mye bråk det ble.. syntes Amanda. Amanda nærmest spratt helt bort til meg, og sto mer bak meg enn ved siden. Den som måtte gå først ut i gangen for å «sjekke» var meg, men Amanda fulgte etter altså 😆
Ikke så pent å le, for man vet jo aldri, disse moppeskaftene kan være veldig skumle!

Men så tok hun igjen, så til de grader noen dager senere. Jeg sto i dusjen og Amanda var i stuen med Tore, og så ble det et fryktelig bråk, på Amanda. Jeg visste at en av ungene kom, men det visste tydeligvis ikke Amanda, og ikke kjente hun igjen lydene før han kom inn heller.
Hun burde egentlig forstått etter så mange år at de eneste hun får lov å «møte» på den måten med å løpe først, er de hun kjenner godt. Men man vet aldri, tenker hun vel. Nå skal det sies at hun bråker egentlig mye selv når hun vet at en av ungene kommer, og kommer de ikke fort nok ikke så står hun nærmest å dirrer foran døren mens hun «roper». Man skal jo ikke rope inne, men vi ble i helgen enige om at Amanda fikk rope når det kom noen hun ble glad for å se 😀

IMG_3210 (800x533)

4 kommentarer om “Min modige vakthund

 1. Hei! Ser at du skriver veldig mye bra om Geocaching. Jeg har derfor lagt til bloggen din som kilde på portalen Geocachere.no! 🙂 Dette medfører at du får mer trafikk til din blogg, og dine innlegg vil dukke opp på Geocachere.no. Det er bare litt av ditt innlegg som dukker opp der, så må man klikke seg inn på din blogg for å lese videre. Det er bare dine innlegg i din kategori «Geocaching» som kommer inn på Geocachere.no. Det er derfor viktig at du fortsetter med å legge innlegg som omhandler Geocaching i den kategorien.

  Jeg håper du setter pris på at du er med i det gode selskap på Geocachere.no. 🙂

  Liker

  1. Hei, ja leste om det inne på fb hos Kjersti. Tenkte jeg skulle inn å se på det, men har ikke kommet så langt enda, så slik sett ble det jo enkelt 🙂
   Skal prøve å merke innleggene mine om geocaching bedre heretter, har vært litt så som så tidligere.
   Takk skal du ha 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..