Morgentur i skogen

I dag ble det en morgentur oppi skogen, tror det er lenge siden jeg har vært ute så tidlig. Men har vært litt rolig til Amanda denne uken, og fant ut at det passet bra å begynne med en tur i dag. Været er ikke å skryte av, 2-3 varmegrader, og isende trekk/vind. Men ble ikke så aller verst oppi skogen her. Vi fikk to elger løpende over stien foran oss, og senere to duer som flakset opp like ved stien, rett foran Amanda.
Elgene måtte ha blitt skremt av noe annet, for de kom løpende fra nedenfor oss, og krysset stien foran oss, Amanda sto helt stille, ikke et «ord» og bare så på hva som skjedde. Elgene stoppet opp litt ovenfor oss, men det så ikke Amanda, og når hun fikk summet seg så strammet hun seg opp og la i vei.. synd for henne så hang jeg i andre enden av kobbelet. Hun var flott å se på der hun gikk, men fikk ikke gå slik, så ble å traske i vei på normal måte etterhvert.
Vi var ute nesten to timer, været føltes merkelig nok bra ut også.

IMG_3184 (800x533)

 

Vi har barnebarna på besøk i helgen, så blir ikke mange rolige minutt i løpet av dagen. I går kveld gikk Amanda å la seg rett ut på sofaen like før ungene skulle legge seg, da var det kveld uansett hva som skjedde. Jeg og ungene ble sittende å se på Brannmann Sam og en skogbrann, episoden var litt lenger enn jeg trodde, og den var faktisk spennende.. Jeg begynte å lue på om den var så egnet for ungene, siden jeg syntes den var spennende 😛 Men ser ut til at det gikk bra, alle (til og med jeg) sov bra i natt, ingen skumle mareritt.

Jeg syklet fram og tilbake på jobb i går, og så kom ungene like etter jeg kom hjem. Jeg fikk spørsmål om hva vi skulle ha til middag i går, men hadde ikke så mange ideer, så da laget PH former med hjemmelaget potetstappe og bacon i, det ble veldig godt!
Tore var borte, men kom hjem akkurat til middag, bra beregnet.
I dag bestemte jeg middag, og det blir litt lettvint, pølser og pasta.

2 kommentarer om “Morgentur i skogen

  1. Her har vi også vært ute i formiddag, ble noen timer i skogen for å legge ut cacher. Nå har jeg trykket publish, så får vi se hva som skjer 😉
    Kos deg med ungene!

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..