Fødselsdag, muffins, Cito og vinter

Så kom vinteren på en liten gjenvisitt, og håper den ikke har tenkt å bli..
Jeg skulle sykle hjem fra jobb i dag, og fant ut at jeg kunne være «litt lenger» så jeg slipper å opp grytidlig i morgen, siden jeg skal sykle på jobb også. Og da dro jeg hjem i regn, snø og hagl, hadde jeg reist en halvtime før så hadde det vært flott vær. Var klissvåt til skinnet når jeg kom hjem, men var ikke kald da. Det mest interessante var at jeg fikk vondt i hodet underveis, siden jeg hadde motvind og det haglet rett i hodet mitt. Heldigvis gikk det fort over 🙂

I går feiret jeg fødselsdagen min på CITO (Cache In Trash Out) 😀 Ikke verste måten å feire på, og det var veldig koselig. Fikk plukket litt søppel til å begynne med, og så ble det sosialt samvær, og med så koselige folk så må det bare bli koselig.
Jeg skulle ha med muffins, og skulle bake det kvelden før, men da var jeg ikke i form, så utsatte det til i går. Muffinsene er jo best ferske, og noe alle kan bake.. kan jo ikke mislykkes med muffins 😛 vel, jeg er glad det var 3. brett og ikke 1. brett som mislykket.

Kaos var ute når jeg kom hjem i dag.. og Amanda var også glad for å ut i snøen litt. Heldigvis var vi ute før det tetnet til enda mer, først ble hun veldig ivrig på hva som skjedde hos naboen

IMG_3163 (800x560)

 

Etterpå var det sjekk av plen..

IMG_3165 (800x534)

 

Tok en utrolig rask runde med støvsuger og mopp i ettermiddag, det fristet ikke så mye, og med tanke på at det «braker løs» i morgen ettermiddag her, så er det like greit.
Så var det å fyre opp i ovn (med måte..) og resten av kvelden ble sammen med Amanda i sofaen ❤

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..