Strabaser

Da er Amanda utslitt etter helgens strabaser.. 🙂 Neida, er nok ikke så galt, men tror hun synes det er greit med en rolig kveld.
Amanda fikk et stort «tyggebein» (ikke slik hud, men noe annet..) om fredagskvelden når vi spiste middag, det resulterte i litt «løs mage» om lørdagsmorgen og enda «løsere mage» på turen lørdag.
Jeg kokte noen.. gulrøtter og moste,  skulle gi henne det til den andre maten, men matkoppen kom litt fort ned på kjøkkengulvet, og Amanda spiste opp hver smule i koppen sin, og fikk litt tørrfor etterpå. Skjedde ikke noe mer på «dofronten» om lørdagen, og i morges var alt i orden igjen. Moste gulrøtter er så effektive at det nesten ikke er til å tro.

Vi har meldt oss på eventet på Synnfjell i sommer, Spåtind 2016. Håper virkelig det ikke blir noe som gjør at vi ikke får reist. Det er ikke langt dit, ser ut til å være på et flott sted, og er lagt opp til å passe stort sett alle synes jeg. Og om man får det til så blir det tre event samme helg 😀
Jeg hadde i utgangspunktet et annet stort event i tankene i sommer, men det ble ikke noe av når jeg fant ut at jeg hadde misforstått litt.. Jeg tror nok at jeg synes litt mindre event er litt koseligere på en måte, samtidig er det jo morsomt med litt større event også, håper jeg.. har aldri vært på noen store event. Så dette blir spennende 🙂

Amanda klarte sette opp sitt «huh, ikke meg» ansikt i dag, helt uten at det var spørsmål om hun hadde gjort noe galt..

IMG_3029 (800x533)

 

 

 

4 kommentarer om “Strabaser

 1. Jeg har nå også logget Will attend, og har mailet med hotellet og bestilt både teltplass og buffet på lørdagskvelden. Hvis det regner den helgen tror jeg at jeg klikker i vinkel!
  Jeg har vært på halvstore eventer før, og jeg er enig med deg i at det er mer koselig med de litt mindre eventene, for da får man bedre tid til å snakke med flere. Men med Spåtind-eventet er det 2 ting jeg gleder meg aller mest til, og det er å se dere igjen og å få gå en tur i fjellet. Resten blir bare bonus 🙂

  Liker

  1. Så flott! Neida, regner ikke i juni skjønner du 😉
   Gleder meg til å møte dere også 🙂 Vi har ikke helt bestemt oss for hvordan vi skal gjøre det enda, men har ihvertfall med Mystery 😀

   Liker

   1. Jeg håper dere også bestiller fint vær, selv om dere har ordentlig tak over hodet. Trenger ikke bli kjempevarmt, bare det er opphold og ikke blåser storm, er jeg fornøyd 🙂

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..