Sovepust

Ble en slik vanlig middels tur i dag, var inne på tanken om å gå en ny tur i kveld, men tror vi er rolige. Ingen grunn til å overdrive heller..
Ene foten min har ikke vært helt bra siste dagene, og Amanda hadde også vondt i en fot tror jeg. Hos Amanda var det sikkert en muskelstrekk eller noe, det gikk ihvertfall fort over.  Merket først at hun hadde problemer med å få lagt seg skikkelig til rette etter vi la oss, kom noen «sukk og stønn»mens hun drev å skiftet liggestilling. Fant ikke noen grei liggestilling og så måtte hun ut en tur. Da så jeg at hun belastet foten lite, og når vi hadde kommet inn igjen og lagt oss så fant hun heller ikke noen god liggestilling, men så lå hun slik til at jeg kunne klappe henne.. jeg vet man skal være forsiktig med å ta på om hunder har vondt, men jeg la bare et forsiktig trykk på hånden min og strøk Amanda over foten, lenge.. hun lå helt rolig når jeg gjorde det så fant ut at da kunne det umulig gjøre det verre, og etter en tid så hørte jeg plutselig «sovepust» fra henne, hun sovnet hun o_O
Da fortsatte jeg litt til, og tok hånden forsiktig til meg, og hun sov videre. Dagen etter så jeg bare litt antydning, og nå har jeg ikke merket noe mer.
For 1-2 år siden hadde hun noe lignende, og da fikk jeg beskjed om å se det litt an og holde henne litt rolig. Det fungerte da, og fungerte nå også.


Så ikke så mye på turen i dag, men det var nok bare flaks. Amanda drar sjelden eller aldri når vi går tur om det ikke er noe hun ser. Veldig behagelig å gå tur meg, bortsett fra at jeg aldri får drahjelp i motbakker. Men i dag begynte hun å dra, jeg så ingenting, men hun var veldig ivrig en stund, og så kjente jeg lukt.. Amanda kjente garantert lukten før meg, og plutselig kom vi til noen spor, vi var nok ikke langt bak.. Noen hadde krysset der før vi kom, og det var tydeligvis veldig interessant, og luktet ille..

DSC_0014 (3) (800x450)


 

Jeg leser ikke så mye, men blir en del bøker likevel.. Kjøpte en bok for en tid siden som så ut til å være veldig bra. Jeg leste på baksiden, og tenkte at dette må jo være «midt i blinken». Begynte på den nå en kveld, og jeg leste faktisk mye, fordi den virket så spennende og interessant.. Men jeg kom aldri inn i historien og forsto egentlig ikke så mye av den, haha. Og siden jeg leser lite så gidde jeg ikke lese en bok som jeg ikke forstår etter en «hel kveld».
Begynte på en annen bok kvelden etter, og den er veldig bra! Slik er jo veldig individuelt, så den første boken jeg begynte på den kvelden er sikkert bra den også, om man forstår den..
Jeg har liggende en del bøker i en «serie» (enkelt bøker, men samme forfatter og handler om det samme) som jeg ikke har turt å lese enda.. de virker veldig bra, så må vel bare starte en gang, som jeg ikke er alene.. er en del overnaturlig og slik.. i de.

8 kommentarer om “Sovepust

 1. Er det hjort som har gått der, siden du også kjenner lukten så godt? For jeg kan ikke si jeg noen sinne har kjent lukt etter elg, selv når jeg står ganske nær de. Og jeg aner ikke om hjort lukter.
  Du må jo skrive hvilke bøker du leser! Blir jo nysgjerrig jeg nå 🙂

  Liker

  1. Ikke så ofte jeg kjenner at det lukter av hjorten, siden det er sjelden jeg kommer så nærme de. men elgen kan det lukte mye av, til og med når den ikke er i brunst. Jeg vet jo sjelden hva det er som lukter om jeg ikke ser spor eller dyr før eller etterpå. Så slik sett liker jeg ikke at jeg kjenner noen lukt 😛
   Jeg husker sjelden titler og forfattere, om det ikke er noen av mine «gode gamle» forfattere. Jeg kjenner ofte igjen forfattere når jeg ser navnet på de, da blir det «ja, han/hun er bra» 😀
   Og så irriterer det meg at med min hukommelse så kjøper jeg ratt opp igjen bøker jeg har hat før. Leser bak på boken og den ser såå bra ut, begynner å lese og opplever at dette så da veldig kjent ut.. Da er det ofte nytt opplag og nytt omslag! Så når jeg kjøper bøker på butikken nå så sjekker jeg ofte når de er utgitt og hvilket opplag.

   Liker

   1. Men jeg regner med at du har disse to bøkene liggende lett tilgjengelig, siden du akkurat har lest/gitt opp den ene og leser den andre og har tenkt å lese den serien 🙂
    Jeg husker heller ikke hvilke bøker jeg har hjemme, men frem til nå er det kun én gang jeg har kjøpt samme bok to ganger. Jeg skal prøve å bli litt flinkere til å bruke bokelskere.no på mobilen når jeg er ute og handler bøker, for da slipper jeg dobbeltkjøp 🙂

    Liker

    1. Hehe, ja de er på soverommet, men jeg er så godt plantet i sofaen 😉 Skal se om jeg kommer meg på beina etterhvert, og da skal jeg skrive de ned 😀

     Hmm, bokelsker.no har jeg aldri hørt eller lest om, virker som om noe jeg må sjekke.

     Liker

      1. Jeg har nevnt bokelskere.no på bloggen tidligere 🙂 Jeg synes den siden er glimrende for å holde styr på bøkene jeg har lest 🙂
       Der ser du hvor forskjellig smak vi mennesker har, boka du ikke likte har fått overveldende mange høye terningkast 😉
       Tror ikke jeg har lest «Kjære datter», takk for tips 🙂

       Liker

       1. Det har du sikkert, skal ikke se bort ifra at jeg har vært innom der heller 🙂
        Ja det var det første jeg så, alle høye terningkastene boken jeg ikke likte hadde fått, men det er nesten typisk meg 😀 Jeg har boken på norsk forresten 😛
        Jeg lå å leste i går kveld også, det skjer ikke så ofte, ihvertfall ikke lenger enn to min.. i går kveld ble det mange ganger to min.

        Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..