Gitter på soverommet

Jeg hadde ikke trodd vi skulle ha det, men så skjedde det likevel, nå har vi «kompostbingegitter» utover sengen vår!
Jeg har jo skrytt av Amanda hvor flink og grei hun er til å la sengen vår være i fred. Nå en kveld vi skulle legge oss så syntes jeg overmadrassen var litt rar.. og når jeg gikk nærmere sengen så oppdaget jeg at vi hadde fått nytt laken, pelslaken! Jeg har ikke noe ønske om noe pelslaken, og er det et sted jeg ikke vil ha Amanda om det ikke er noe helt spesielt, så er det sengen. Nå er hun i verste røyteperioden, så dårlige unnskyldninger om hvordan sengen vår er full av pels det går jeg ikke på.
Det var bare å dra av lakenet og legge på et rent.
Hadde Amanda vært som Chakira så hadde det vært litt ok, Chakira lå i sengen vår mens vi var borte, sjelden når vi var hjemme. Hun ble «fersket» av en av ungene en gang, og vi så jo også at hun hadde vært i sengen vår. Men Chakira lå rolig, jeg slengte bare på et teppe over sengeklærne, og da lå hun der. Det kunne selvsagt være litt rotet til, men det er bare slik hunder gjør.
Hadde vi gjort noe slik med Amanda så hadde soverommet sett ut som et «katastrofeområde» etterpå. Hun roter ikke til bare litt nei, og får hun snusen i dyner og puter så våkner villdyret.. jeg har ikke vært borti maken med noen av de andre hundene vi har hatt.
Men det har vært helt greit å bare ta av dyner/puter hver morgen når vi skal dra, for da har sengen fått være i fred, til nå. Vi kan jo ikke bare demontere sengen hver morgen heller, så måtte finne en annen løsning. Og ja jeg vet at den enkleste løsningen på en måte hadde vært å ikke hatt Amanda på soverommet vårt, men hun trives så bra der og er dit hun går når hun er alene, til og med når jeg glemmer bort å stenge av slik at hun har fri tilgang til «hele huset». Så da måtte vi finne en annen løsning, og det ble gitter på sengen.. La bare utover slike gitter fra kompostbinger, og det ser ut til å hjelpe. Så får vi se om det bare er en periode eller hva. Det er uansett ikke så galt, kunne helt sikkert vært en verre uvane hun hadde begynt med.

Jeg har jo skrevet om denne fantastiske vakthunden vi har.. torsdagskveld så beviste Amanda nok en gang at hun er til å stole på, sover hun, ja da sover hun!
PH skulle hente Kaos, og siden jeg ikke var sikker på når han kom eller om vi var oppe så lot vi bare nøkkelen stå i på utsiden (med døren låst..). Når vi gikk å la oss så var Kaos her fremdeles, og jeg tenkte at dette var jo lit dumt, for om vi sovner før PH kommer, så blir det et svære spetakkel på Amanda når han kommer.
Når jeg våknet fredagsmorgen så tenke jeg «bare det ikke har skjedd noe», sjekket mobilen min, men der var det ikke noe melding eller tapt anrop. Og jeg tenkte at det hadde jo vært rart om PH ikke hadde sagt fra, om det hadde kommet noe i veien slik at han ikke fikk hentet Kaos. Men oppdaget jo fort at Kaos ikke var her da, og når han ble hentet vet jeg ikke, for jeg sov, og det gjorde tydeligvis vakthunden vår også!
Veldig greit med en hund man kan stole på slapper av om natten.. Nei, det er ikke første gang, men jeg hadde ikke tatt sjansen på å komme inn som en fremmed, jeg regner med at Amanda merker forskjellen, selv om hun ikke alltid er så smart.. At hun varsler på LB tre ganger på fem minutter når hun driver å går ut og inn for å pakke ut/inn av bilen når hun kommer/reiser, det skal jeg ikke si så mye om.. Det kan jo være en annen kom kommer inn i mellomtiden, så greit å varsle hver gang liksom.

 

Fra den tiden det var greit å låne puten min..

IMG_4164 (800x533)

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.