Uønsket besøk

Ikke alt av besøk jeg setter pris på, og nå er det Tor som kom innom. Han har det ikke så travelt med å dra igjen heller, men regner med at han forsvinner i løpet av kvelden/natta..

Hittil har været vært greit nok..kommer ett og annet kast jeg ikke helt liker, men trodde det skulle bli verre. Burde kanskje ikke skrive for mye om akkurat det siden «toppen» ikke er nådd enda..

Amanda og Kaos ligge rett ut å sover begge to, og bryr seg lite om vinden. Kaos bryr seg vel ikke hverken ute eller inne,
det er jeg ikke helt sikker på egentlig, men han har uansett ikke behov for å ut nå før det begynner å gi seg litt.. Håper ikke Amanda føler for å ut heller før det gir seg litt, hun har litt problemer med å få gått på do om det er for galt ute. Hun har blitt mye bedre når vi er på tur og det blåser, men vi er ikke på tur i slik være som er nå, det hadde vært litt risikabelt med trær på alle kanter..

I går ettermiddag når jeg hadde henne ut så oppdaget hun plutselig en brakke som var «satt opp» borti skogkanten her, og det var da ingen som hadde sagt fra til henne om noe slik! Så da var det å si fra til alt og ingen om den, og hoppe litt opp og ned. Slike ting tror jeg ikke hun slutter med, det er veldig viktig å varsle om alt nytt, og det synes jeg er ok. Hun får lov å si fra, og så er hun grei å slutte nesten med det samme hun får beskjed, nesten..

Amanda er ikke den mest seriøse hunden.. og har noen påfunn jeg ikke helt setter pris på, men samtidig er hun jo bare slik 🙄
Hun er glad i mat, veldig glad i mat. Har hun mulighet så stjeler hun mat. Men vi er veldig klar over hvordan hun er, så det er ikke mange ganger hun har gjort det, lammesteiken er vel den jeg husker best. Men nå er det en ting til som jeg kommer til å huske lenge, ikke fordi det var så «bra» mat, men den utspekulerte måten hun gjorde det på.
Jeg gikk å spiste på en bolle, og la den fra meg på kjøkkenbordet fordi jeg skulle gjøre noe. Amanda liker også boller, for hun var så frekk at hun prøvde å ta den, men fikk jo selvsagt ikke tak i den, jeg lærte da litt av lammesteiken.. Ikke noe mat ytterst på benk/bord.
Så tok jeg bollen, spiste en bit og skulle gå til stuen med resten av bollen i hånden, da kom Amanda, nikket snuten hardt under hånden min, så jeg mistet bollen på gulvet og den trillet bortover.. Før jeg fikk sukk for meg så spiste Amanda bollen! Og jeg? Jeg sto å så på.. det kom noen ord jeg ikke skal gjenta.. men siden jeg ikke rakk å reagere når Amanda dunket i hånden min, og heller ikke rakk å ta bollen før henne, så var det uansett for sent.
Hun overrasket meg litt med en manøveren, om hun mente å gjøre det for å få tak i bollen, eller om det bare var tilfeldig vet jeg ikke. Hadde vært mer «naturlig» om hun hadde prøvd å ta bollen fra hånden min, bortsett fra at det ikke hadde vært så lurt.. og ærlig talt så tror jeg ikke hun er så «dum» at hun hadde prøvd det, da hadde hun fått en rask reaksjon tilbake.
Det er mye jeg ikke bryr meg så mye om, men noen ting har jeg null toleranse for.

Kaos syntes jeg forstyrret han..

IMG_2365 (800x533).jpg

 

Amanda leker klistermerke..

IMG_2368 (800x533)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.