Skogstur og suvenir

Da er det siste kvelden i året, og vi både har kost oss og skal kose oss resten av kvelden 🙂
Vi rakk en rask skogstur i kveld også, og mens vi var oppi skogen fikk vi selskap av tre andre også, så da gikk vi rundt treet.. :mrgreen:

IMG_2066 (800x533)

Bortsett fra selskap så fikk vi ikke så stort utbytte av turen i dag, så vi måtte dra et annet sted, men da sikret vi oss suveniren for i dag også. Så får vi ta turen om igjen i morgen for den andre 🙂

Amanda fikk være ute og lete etter godbiter i dag, ikke sikker på hva det var, tok bare med meg litt, men det luktet forferdelig av det. Etter oppførselen til Amanda så det ut til at hun syntes det smakte like godt som jeg syntes det luktet ille.

IMG_2056 (800x487)

Jeg håper og regner med at det går greit med alle dyrene her i kveld, har ihvertfall gjort det før. Ikke kan jeg si at vi er så plaget av fyrverkeri før det nærmer seg midnatt heller, så da er det bare å lufte de som normalt og late som ikke noe.

 

About the Author

Posted by

Kategorier:

Hverdagsblogg

4 kommentarer

Det ble etter mye om og men et funn og dermed suvenir på meg i dag også 🙂

Her pleier det heldigvis ikke å være mye smelling, men det har allerede braket litt i nabolaget. Tenkte jeg skulle prøve meg på å «bandasjere» Nairo i kveld (skal visstnok ha samme effekt som thundershirt), så får vi se om han roer seg litt. Han er jo egentlig ikke så redd fyrverkeriet, mer usikker og sint på lydene og lysene.

Lik

Vi ga opp første, men hadde et par ekstra i «reserve». Blir ny tur oppi skogen i morgen, med bedre utstyr..
Håper de er like rolige her som før, både Kaos og Duke er her, men de pleier ikke reagere de heller. Amanda tror jo at hun blir fotografert… 😆

Lik

Og jeg leta etter 3 stk som jeg ikke fant…så jeg måtte hjemom og så kjøre ut igjen for neste forsøk, som jeg heldigvis fant.
Nairo er «bandasjert», men enn så lenge har det ikke smelt stort her. Om en time sier jeg nok noe helt annet…
Veldig deilig med dyr som ikke bryr seg, eller som bryr seg på en positiv måte 🙂 Han første firbeinte jeg hadde skulle ta rakettene, så han var ikke det minste redd 🙂

Lik

Her ble det veldig rolig om kvelden/natta.
Vi har jo hatt hund før som brydde seg noe «sinnsykt», så jeg vet å sette pris på en hund som sover gjennom det hele, eller bare blir nysgjerrig på hva lydene ute er.
Jeg håper det fortsetter slik som nå,for vet de kan forandre seg også.

Lik

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: