På veien igjen

Da er vi på tur, igjen. Vi skulle på årets siste tur med Mystery forrige helg.. Men siden været er så bra, og vi har anledning til det, så dro vi i helgen også. Vi har jo en del uoppgjort rundt omkring..
Ble litt hastig pakking i går kveld, så Tore kunne plukke meg opp etter jobb i dag. Han måtte hjem og hente Amanda, hun må jo være med.
Det blir nok ikke slik veldig tidlig kveld, jeg kom over en cache jeg har lyst til finne, den er ikke funnet siden 2013, så det kan jo bli spennende. Jeg vet jo at det er store muligheter for at den er borte, og vi må dessuten gå til den, men da er det desto mer spennende underveis, for ikke å snakke om den følelsen om vi finner den.
Blir en liten omvei for å kjøre dit, men pyttsan.. Håper vi kommer fram i tide så vi kan prøve i kveld, hvis ikke blir det imorgen tidlig.
Nå har vi stoppet på Dovrefjell, Amand hadde bestilt middag der.. og en liten tur ut. Jeg skal se om jeg får tatt en tur på Jafs i løpet av kvelden.

image

About the Author

Posted by

Kategorier:

Heidi

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: