Regn med meg

Amanda var ute i natt, en av de få gangene hun tydeligvis ikke måtte ut. Men siden jeg ikke visste det, så var det bare å bli med ut, hun tisset da, litt! Det var forresten veldig mildt ute i natt, og behagelig vær.
Da jeg skulle ut å lufte hennes i morges så åpnet jeg døren, og ble bare stående! Det tok meg noen sekunder å forstå hva det var som skjedde, det regnet, ikke bare litt. Lyden av regn som høljet ned var såpass lenge siden jeg hadde hørt at det tok meg noen sekunder å forstå hva det var.
Jeg lukket døren og skiftet jakke, og gikk ut igjen, regn med meg sa Amanda hun som vanlig hadde god tid.
Da vi skulle dra på jobb noe senere så regnet det ikke en dråpe!


Nå har jeg fått ryddet og vasket til helgen.. passer bra siden vi sannsynligvis ikke skal være hjemme. Mystery har fått på vintersko, så da spørs det om vi tar en helgetur, et eller annet sted..
Har båret ut i bilen en del, siden vi hadde tømt den for mye. Blir litt lettvint med pakking og hva vi skal ha med denne gangen, passer bare på å ha med ekstra sko, og en del sokker..


Kaos har reist hjem til seg selv igjen, kan tenke meg Amanda kommer til å savne han 😀 Han kommer igjen på mandag, så da blir det tur igjen.

Har shoppet litt siste tiden, blant annet ny klotang (klosaks?). Kjøpte akkurat maken til den jeg hadde før, men så stor forskjell som det ble. Det er nok noe i det at man bør skifte de ut etterhvert. Jeg har skiftet ut den andre typen jeg har også, tidligere. Men den klemmer litt, og når man da har en hund med overømfintlige klør, tær, poter og labber så er det greit å ha en klotank som er skarp, og som ikke klemmer.


Og da er det snart natt igjen, forresten så fant jeg ut at man skal stille klokken i helgen, jeg trodde det var neste helg, kan jo følge min egen tid også jeg..

IMG_1020 (800x533)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..