Kulden fortsetter

I dag var det kaldt da! -10! Og bare vent til det er -20, hva jeg skriver da..
Amanda syntes det var kaldt i morges også, hun sto på trappen før jeg kom opp fra bak huset, da var det lenge nok ute til de små tærne.
Men før det så var det den daglige inspeksjonen rundt hagen, som ble meget rask.. Tror Amanda konkluderte at det ikke hadde vært noen her fordi det var så kaldt 😛

IMG_0977 (800x533)

Tore og ungene lager sveler, men vet ikke hvilken oppskrift de bruker, hørte en setning som gjorde meg litt forundret.. «nå må dere sitte her og passe på at røren ikke detter ned» o_O
Men tror det fungerte bra, ungene satt rolige de.

Det er veldig greit å ha barnebarna på besøk, tidlig i seng og tidlig opp.. Neida, de er ikke så tidlig oppe synes jeg, klokken syv er jo helt greit å stå opp på, er den tiden jeg og Amanda ofte står opp når det er helg.

3 kommentarer om “Kulden fortsetter

 1. Jeg har ennå ikke blitt vant til den store temperaturforskjellen det er hos dere kontra hos oss. Jeg synes det var kaldt i dag, og vi hadde -1 da jeg sto opp. Ikke for å være slem, men jeg håper det er lenge til vi har -10!

  Liker

  1. Jeg er jo vant til kulden, nesten.. Her hører det til med slik vær, og -10 er egentlig fantastisk flott vintervær, -20 er greit nok.. blir det noe særlig kaldere synes jeg ikke så mye om det, men det er ikke uvanlig det heller.
   Er jo litt spent på denne vinteren siden det skal bli ekstremkulde, igjen.. Da ser jeg for meg -30 og -40 på gradestokken, og da var det dette med vannet, det har en tendens til å fryse eller bli borte hos en del med slike temperaturer, spesielt om ikke snøen kommer tidsnok.

   Liker

   1. Joda, du er vant med de temperaturene, jeg er ikke. En skikkelig kald vinter har vi hvis vi har flere dager ned mot -20.
    Barfrost er jo det verste for både rør og planter, men det beste for turgåing :p

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.