I dusjen

Det må da være på sin plass med bilder fra inne i dusjen, vannstrålen som renner nedover ryggen.. og viser jo faktisk ikke så mye.. så jeg tar sjansen på at ingen føler seg støtt av bildene :mrgreen:

Amanda hadde virkelig behov for en dusj nå, men ville vente til vi var ferdige med bobilturene vi hadde planlagt.
Amanda er jo ikke slik veldig glad i å dusje, og jeg synes heller ikke at hun skal dusje så ofte, men en og annen gang må man, nå var en slik gang.

Hun har begynt å røyte en del nå også, og jeg er veldig usikker på hvorfor. Gikk over til en annen olje i sommer, tenkte jeg skulle teste den for å se om den er så bra som det så ut som i reklamen.. og nå vet jeg ikke om det er oljen, eller den vanlige høstrøytinga.
Slutter jeg med oljen og hun slutter med røytingen, så kan det like gjerne være høstrøytinga som er over, som at oljen ikke er bra. Det går jo ikke over på en dag eller to noe av det, det tar litt tid.
Tror støvsugeren må fram oftere enn to ganger i uken nå en periode, men har man hund..

Ellers er energinivået hennes på topp, rene duracell-hunden, hun finner på så mye rart at jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte.

Så var det disse bildene fra dusjen ja

Jeg gikk på badet, ropte på Amanda, og ba henne gå inn i dusjen… da satte hun seg utenfor gitt, hunden si det.

DSC_0005(3) (800x512)

Fikk henne etterhvert nesten helt inn i dusjen, ihvertfall godt nok til at «vi» fikk dusjet.dusj bilde

Å dusje er ikke noe av det hun liker best, og hun sitter alltid mot føttene mine, slik at hun støtter seg på de.. Hadde jeg ikke stått der hadde ikke Amanda vært i dusjen heller, men det går helt greit bare jeg passer litt på å ikke flytte meg. Og så står hun oppreist til slutt så jeg får skyllet skikkelig, og hun får ristet seg.. hund i dusjen

Det ble så stor forskjell på pelsen hennes før og etter, nå ble den myk og god.

Jeg fikk vasket sengen hennes etterpå, og la ned i en ren madrass. Amanda syntes det var veldig deilig å legge seg nydusjet i rene sengeklær 😀

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..