Fra Event til Tynset Powertrail, og hjem igjen

Dag to av helgen

Etter eventet dro vi strake (nesten) veien til Tynset powertrail. Jeg hadde sett på denne powertrailen litt tidligere, så nå når vi først skulle opp til Dovre var det ikke så langt.. Noe av det som gjorde at vi gikk for denne nå var at det sto det var litt variasjoner i både terreng og vanskelighet.
Vi begynte på trailen, kom oss gjennom til bomveien

DSC_0003_1 (674x800)

Amanda fikk middag og en luftetur, og så fortsatte vi å lete etter cacher. Vi fant ca 30 cacher første dagen av trailen, og fant et sted vi parkerte for natten.

Det ble tid for middag

IMG_0684 (800x533)

.
Så satt vi å koste oss utover kvelden, mens regnet høljet ned (jeg hadde sjekket på yr tidligere, og det skulle ikke regne, må være noe galt med en forbindelse et sted)

Amanda ble luftet igjen, og så tok hun natten, og vi også etterhvert.

——————————————————————————————————

Dag tre

Dagen etter lå vi lenge.. (alt er relativt) og startet dagen med egg og bacon, vil si etter at Amanda hadde spist frokost og fått en lite tur ut, hunden først..
Ble en og annen morsomme episode, slik det ofte blir om man er flere enn en person på geocaching.
Noen ganger var vi ute en person, noen ganger to, og noen ganger tre, litt ettersom hvilken cache det var. De fleste cachene (med noen få unntak) hadde veldig gode koordinater, og ble funnet forholdsvis greit. Jeg syntes også at det var veldig greit med variasjonen jeg skrev om.

Vi møtte på et annet par etterhvert, og fikk en hyggelig prat. Vi hadde «følge» noen cacher også. Og det som var ekstra morsomt er at det var de som hadde flest funn, tror de hadde funnet ca 28 000 cacher, imponerende. For å ikke snakke om at de ikke hadde begynt før i 2011. Det er så sjelden vi møter på andre som driver med dette, så desto mer morsomt når det er slike hyggelige folk.
Siste gangen vi sto å snakket sammen så kom en bil kjørende, stoppet og det «spratt» en mann ut, kontroll av betaling på bomveien. Tror det er første gangen jeg noensinne har opplevd at det er kontroll på slike veier, og det har blitt noen veier gjennom årene.

Tore fikk «mast» seg til å ta en cache som lå veldig alene.. jeg var vel egentlig likeglad, men siden det var bare en så var det jo egentlig greit å ta den også, så vi gikk inn i skogen alle sammen. Og cachen ble funnet, av Tore 🙂 Tror ikke det er en cache som får så mye besøk, en logg før oss i år, så den var sikkert glad når det kom så mange 😀

Det er forresten ikke mobildekning på hele trailen, det burde vi da ha tenkt på.. LB hadde lagt inne alle cachene på sin GPS (det visste jeg at hun hadde gjort), så vi ble reddet.
Og noe som jeg forresten glemte bort da jeg skrev om GPS’en jeg vant, det er lagt inn 250 000 cacher på den. Passer meg helt perfekt!

Så kom vi til en cache vi ikke fant, vi lette, lette og lette litt til. Og gjett hva? Ikke en eneste DNF på den fra før, og så kommer det tre blå fjes etter hverandre nå, typisk. Jeg synes det er litt rart om den er der, siden vi lette så grundig, og ikke skulle være noe spesielt med den, men noen ganger er det bare slik.
Litt begrenset med tid man kan bruke på en cache i en slik trail, spesielt om cachen ikke var der. Noe tidligere så vi plutselig en cache i veien, mange meter fra der den skulle være, den la vi der vi trodde den skulle være, og la inn et notat. Hadde noen plukket den med seg, eller kjørt over, så hadde vi fått DNF der også, så lite som skal til noen ganger. Forhåpentligvis er vi i nærheten senere en gang eller flere.. og kan innom å finne/logge denne vi ikke fant.

Vi ble ettervert ferdig med trailen, og Tore insisterte på å ta en til før vi dro hjemover.
Når vi var «nesten» hjemme så kom jeg på en vi kjørte forbi om fredagen, så vi stoppet og tok den. Det var vel «ekleste» på hele turen, liker egentlig ikke å lete etter cacher i slik terreng, men denne har vi tenkt på å ta så mange ganger, og aldri blitt til at vi stoppet, og den var jo så nærme hjemme også..

Vi kjørte ned til Otta og tok farvel med reisefølget vårt, og dro videre oppover. Stoppet ved en av cachene mine som hadde fått tre DNF, noe som var litt merkelig med tanke på hvordan den var. Den var selvsagt borte, så fikk lagt ut en midlertidig en der.

Det begynte å bli «sent» på kvelden, så var virkelig godt å komme hjem om kvelde, tror Amanda syntes det også.

Diverse bilder fra helgen

Vi har med egen kokk 😀

10690178_1666430713576800_7387482854180883919_n

Så ble det lysDSC_0002_2 (450x800)

Noen cacher henger litt høyere enn andre, vi kranglet nesten om klatrecachene, men her vant Tore.. Det var et flott tre også.DSC_0006_1 (450x800)

Veldig greit med dobbeltseng bak i bilen når man har med barn på tur IMG_0678 (800x533)

Det ble 124 funn og 1 DNF, det «sure» er at den er i trailen, men 99 av 100 synes jeg er bra. Anbefaler virkelig denne trailen 🙂

4 kommentarer om “Fra Event til Tynset Powertrail, og hjem igjen

        1. Jeg synes det er like moro med mange på kort tid, som med færre på lang tid. Eller, på en måte er det jo litt mer morsomt og spennende med enkelt cacher, men alt til sin tid, og jeg gleder meg 😀

          Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..