Road Trip Skjåk

Geocaching Road Trip ’15

Her (geocaching.com) kan du lese litt om hva dette går ut på, det er noe mange av oss har drevet på med gjennom sommeren, noen har blitt ferdig på kort tid, andre har brukt lenger tid. Jeg er ikke ferdig enda, men håper det blir i løpet av helgen.

Om du har lyst til å prøve deg på dette i Skjåk i helgen, så møt opp på eventene, og skulle du synes noe av det ser vanskelig ut eller trenger lit hjelp, så er vi flere som kan hjelpe til både med tips og hint 😉

Det er jo forskjellige datoer man måtte logge de forskjellige på, men nå er alle «fra» datoer kommet, og det er frist til 2. sept med å fullføre.
Det som er så flott nå er at om du ikke har noen av disse så kan man få alle i Skjåk denne helgen, pga to event som er her. Det er de to eventene jeg mangler for å fullføre, restene er forskjellige cacher jeg har tatt i løpet av sommeren.

Nedenfor er listen med mine forslag, du trenge bare en innen hver kategori

.
June 19 – Sept 2Find a geocache with 10 or more Favorite points GC5XYM3  GC5N7FJ  GC5XBTV  GC5XG4D
July 3 – Sept 2Attend an Event, Mega-Event or Giga-Event
GC5ZJ63 
July 17 – Sept 2Find a T5 or D5 geocache
GC5WRMM  GC5XFRB
July 31 – Sept 2Find an EarthCache or attend a CITO
GC60KVP
August 14 – Sept 2Find a Mystery Cache
GC619Z1  GC6184Y  GC5ZVX3

Du får en souvenir for hver kategori, jeg har satt opp flere alternativer på noen av de, og enda finnes det flere å velge i også på noen av de. Når du har tatt alle 5 så får du nr 6 automatisk! 😀
Må innrømme at Mystery cachen var den jeg grudde meg mest til, men noen av de er enkle, og oppe på mine tips under mystery er det en som «alle» klarer.

4 kommentarer om “Road Trip Skjåk

 1. Joda, den ene mysteryen der skulle jeg klart også 😉 Den var like enkel som mysteryen jeg tok for RoadTrip’en 🙂
  Gratulerer på forskudd med gjennomført challenge! Kos dere en hel masse i helgen, hils Østfoldingene og ha det gøy!

  Liker

  1. Hehe, du aner ikke hvor glad jeg ble for denne, etter å ha tatt en annen en like før datoen for mystery kom, glemte jo helt bort det.
   Vi har tatt to nå, men har løst de andre også (vil si Tore) så mangler bare å finne de og logge de.
   Takk takk, det skal jeg 🙂

   Liker

   1. Jeg hadde jo planlagt å ta en av de få mysteryene jeg har løst i Halden-geoart’en, men så skulle vi bare ut en liten tur for å strekke litt på ryggen og ta et par cacher i slengen, og plutselig gikk det opp for meg at en av de var mystery. Så det ble en billig en, og jeg har 8-9 løste mysteryer i bakhånd (hvis jeg har løst de riktig, da).

    Liker

    1. Ja er nettopp dette med å løse de på riktig måte, nei de blir nok aldri noen favoritt for meg, men veldig greit at det finnes noen enkle av de også.
     Har vel to multier på statistikken min, og må innrømme at jeg ikke har sansen for de heller 😛 Er jo ikke det at keh liker bare de enkle, for synes det er morsomt og spennende med de man må lete etter litt.. osv. Godt det finnes mye forskjellig, og tror jeg får prøvd en ny type i helgen, som jeg gleder meg til 🙂

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..