Høstlig vær

Ble litt værforandringer.. i går begynte det å blåse, og etter vi la oss i går kveld hørte jeg vinden tok bra tak. I morges når jeg sto opp var det ikke rundt null, men 16 varmegrader! Var helt mørkt ute, og skyene lå truende over her, men de regndråpene som har kommet hittil har knapt nok vært noe å skrive om.
Været ser forholdsvis bra ut resten av uken, så krysser fingrene for det.

Amanda har nok hatt veldig godt av et par rolige dager nå, men i dag var det full av sprell.. Hun var med ute når jeg klippet plen etter jobb, men er jo kjedelig å være alene når jeg klipper, sa da rusler hun bare rundt eller legger seg ned.
Når vi var ferdige og gikk opp fra nede ved elvekanten så kom hun bak meg et stykke, men det er ikke noe jeg reagerte på, hun er ofte opptatt av å snuse eller se på noe, eller går en annen retning. Plutselig så hørte jeg henne komme løpende, og det var som å ha en unghund igjen, hun løp i full fart etter meg, når hun «passerte» meg så hoppet hun opp og dyttet i meg før hun fortsatte, snudde og kom tilbake. Når jeg så bevegelsene hennes når hun var på tur tilbake måtte jeg stoppe opp, og snakke med henne, hvis ikke hadde jeg blitt overfalt.. 😀
Det er jo veldig greit å ha en hund med ung oppførsel noen ganger, men denne dyttingen er småskummel, hun får utrolig til tyngde i seg når hun løper slik.

Amanda nyter siste del av sommeren

IMG_0478 (800x533)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..