Skremt

Da var det å begynne på jobb igjen, og det gikk jo greit 🙂 Fant en del nye muskler igjen i dag..

Vi avsluttet ferien med å finne noen cacher lørdag og søndag, her hjemme. En av de har jeg lette etter før, og lette lenge også. Og når jeg fant den (etter gode hint fra en annen cacher) så var det nesten så jeg ikke kunne tro det, har faktisk funnet to «slike» cacher før, men denne gangen var det ikke engang i tankene mine.
Har mistet litt av piffen med å finne cacher siste tiden, men regner med at den kommer tilbake for fullt snart. Har jo veldig lyst til å ha alle suvenirene, mangle tre.., vil si fire, men den siste kommer automatisk om man har alle de andre tror jeg.
Jeg har de nesten i hånden.. her skal være både Cito og vanlig event, og er to mystery cacher i nærheten, som jeg ikke har tatt. Vi tok en i går, og hadde jeg tenkt meg om da så hadde jeg ventet med den til i helgen..

http://coord.info/GC5ZJ63 og http://coord.info/GC60KVP er eventene. Begge to er på veldig flotte steder, så det er verdt å ta turen hit for å se/være med. Blir helt sikkert bra vær også 😀 I verste fall kan vi diskutere hva som er bra vær etterpå.

 

Amanda har nok hvilt bra i dag, tror hun og valpene sover når vi er på jobb.. Jeg trodde nesten hun skulle dø av skrekk i dag, siden PH kom.. Amanda lå i sofaen, jeg hørte det kom noen, men Amanda sov. PH kom inn i stuen, Amanda våknet nok av noe, så hun sto opp og gikk ned av sofaen, og oppdaget hun PH, vil si det tok et par sekunder før hun aå at det var PH. Hun har en bra reaksjon når hun først reagerer, og høy reaksjon, man hører henne.

Men Amanda er nok glad i både PH og Th, uansett hvor mange ganger de har skremt henne, tror forøvrig hun har «skremt» de noen ganger også, i sine verste perioder som unghund.. (den perioden varte jammen lenge)

IMG_0025 (800x533) IMG_0026 (800x533) IMG_0027 (800x533) boerboel og ballong hund og ballong

 

About the Author

Posted by

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks & Trackbacks

[…] Vi avsluttet ferien med å finne noen cacher lørdag og søndag, her hjemme. En av de har jeg lette etter før, og lette lenge også. Og når jeg fant den (etter gode hint fra en annen cacher) så var det nesten så jeg ikke kunne tro det, har faktisk funnet to «slike» cacher før, Les mer […]

Lik

%d bloggers like this: