Mystery på helsesjekk og bur til Amanda

Som nevnt tidligere så var bobilen inne til kontroll og service nå, jeg var litt spent, men ble 0 på alt av «feilpunkt».

Vi (vel ikke vi..) skulle jo ordne buret fra Micro til å passe i Mystery, men ble for kort tid, så det blir en midlertidig løsning. Den er ikke ordnet enda, skal se om jeg husker å legge ut bilde av det etter det er i orden. Tror vi skal få det litt trangt på denne turen pga det, men det får nå bare være, det viktigste er at vi alle er sikret og så trygge som mulig.

Var såvidt snakk om å dra i kveld.. men det går ikke, merkelig hvor lang tid mye tar, og siden Mystery ikke kom hjem igjen før i dag heller..
Nå har jeg pakket mye, kjøpte nye dyner også.. vi burde snart få noe rabatt på sengeklær, er storforbrukere av det. Vi hadde jo dyner og puter m.m, som skulle være fast i bobil, men det skar seg jo fort. Nå har vi det igjen.. veldig greit å ha slik liggende i bilen, og slippe å bære ut og inn. Det samme med håndklær og mye annet.

——————————————————————————————————

Nå viste det seg at den midlertidige løsningen ikke gikk, vi så på flere andre løsninger men ingen av de var aktuelle, så da vet jeg ærlig talt ikke hva vi gjør. Tore skulle prøve å ordne noe, så jeg får bare vente å se.
Grunnen til at det vi trodde skulle gå greit, var at Amanda ikke kom seg inn/ut av buret, noe som gjorde det litt vanskelig..

Jeg har vært å handlet.. kan ikke tro det er butikker dit vi skal, eller underveis 😛
Men greit å ikke måtte på butikken når man skal lage mat/spise. Vi er på butikker underveis når vi er på tur, men jeg synes det er veldig greit å ha det meste i utgangspunktet. Vi skal gjennom/over en del steder som er langt mellom butikkene også, og så pleier vi ikke overnatte utenfor kjøpesenter..
Jeg har pakket klærne jeg skal ha med ut i bilen, merkelig hvor mye jeg klarte å få med denne gangen også. Men, vet ikke hvor lenge vi skal bli borte, eller hvilket vær det blir. Pga Amanda og cacher.. så er vi jo ute i alt slags vær. Og jeg kjøper ikke klær fordi jeg ikke gidder ta med meg nok, ihvertfall ikke når vi har plass.  Ikke vasker jeg så mye klær underveis heller, så da er det greit å ta med hele garderoben..

——————————————————————————————————

Og nå mens jeg satt å skrev kom de tilbake med buret, og nå har vi satt det inn i bilen. Det blir et foreløbig bur, men jeg er tilfreds med det med tanke på at Amanda har et sikkert sted å være.
Skal se om jeg får tatt bilder av buret og med Amanda i imorgen, vi får neppe reist så tidlig i morgen.. godt vi bare er i starten på ferien.

Amanda var med tidligere i kveld, jeg hadde bare med mobilen og tok noen bilder av henne, hun måtte bare undersøke alt enda en gang.
Vi får liksom ikke vent henne til hverken burene eller bilene før vi drar på tur, så håper det går greit denne gangen også.

Som laget til Amanda denne plassen her

IMAG1439 (800x451)

Nyter utsiktenIMAG1441 (451x800)

3 kommentarer om “Mystery på helsesjekk og bur til Amanda

  1. Åh, så bra at det ikke var noe galt med Mystery!!!

    Rart med det, så lenge man ikke trenger å bære noe på ryggen, så er det kjekt å pakke med seg en hel del 😉 Regner med at du har tatt med kjole og pensko i tilfelle det blir fest underveis også? :p

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..