Vask, gass og alarm

Puh, nå kjenner jeg at jeg er sliten, men har fått gjort utrolig mye i dag, har igjen bare noe småtteri før jeg kan begynne å «rydde inn» i bobilen. Ble mye pirkearbeid, men siden det er første gang vi skal bruke den, og vasker den så er det greit å komme til alle steder.
Tok ned alt av forheng og gardiner og fikk vasket også, greit med slik man bare kan putte inn i vaskemaskinen.
Har tatt fra hverandre og satt sammen igjen «alt mulig», og vi har sett på hva vi skal ha hvor, tror vi skal ha nok skapplass, er en del mer enn forrige ser det ut som.
Må finne et skap eller en boks til Amanda sitt utstyr, maten hennes osv også.

Vi har ikke prøvd alt på bilen enda, skal skifte gasslange først. Det mange ikke tenker over er at den er datostemplet (produksjonsdato), og skal skiftes forholdsvis «ofte», tror det er anbefalt tredje hvert år, og med gass tør ikke jeg å ta noen sjanser.
Ikke mange kroner for en slange til gassen heller, så er ikke kroner det kan stå på, men heller uvitenhet, når folk ikke skifter den.
Jeg er nok litt over gjennomsnittet engstelig for gass, brann osv, jeg synes gass er veldig skummelt 😛

På denne bobilen er det nyeste alarmen, NX-5. Den kan brukes som alarm for narkosegass.. propangass, røykgass, CO2, innbrudd og bevegelsesensor.
Innbrud er jeg ikke slik veldig redd for, vi har ikke den flotteste og dyreste bilen, og det er nok heller ikke så lurt å bryte seg inn i en bil det er en mastiff (boerboel) inni.
Vi fricamper stort sett hele tiden, har ikke vært på campingplass med bobil enda, og har vel ikke så mange planer om å gjøre det heller, om det ikke er noe spesielt.

Nå har vi igjen å jobbe litt før vi tar ferie, så da spørs det om vi blir ferdige til å dra med det sammen, eller venter en dag eller to.
Ser at mange advarer mot å skrive når man skal bort osv, men det er jo ikke nødvendigvis tomt for hverken folk eller dyr om man er borte..

Jeg skriver lister og lister.. må ha med.. må kjøpe.. må ordne.. Har glemt bort de mest idiotiske ting noen ganger, og ikke alt som kan skaffes/kjøpes underveis heller.

Amanda er sitt vanlige, uten tanke på at hun skal på ferie og kanskje skulle planlagt litt selv også..

IMG_9979 (800x533)

3 kommentarer om “Vask, gass og alarm

 1. Ja, vær nå endelig forsiktig med alt som har med gass å gjøre. Jeg har sett hva som kan skje med et menneske etter en gasseksplosjon, og jeg synes så synd på vedkommende at jeg har ikke ord.
  Ikke snakk om å glemme bort de mest idiotiske ting, bare vent en dag eller to til jeg får skrevet om turen vår nå i helgen…
  Amanda vet at du planlegger for henne, så hun trenger ikke tenke på sånt :p

  Liker

  1. Jeg er så redd alt slik at jeg må vite at det er sikkert, og enda så tenker jeg på det. Så veldig glad for alarmen vi har i bilen.
   Hehe, jasså,jeg er ikke alene, gleder meg til å lese om turen 😀
   Ja der har du det, men greit å se at hun ikke lar seg «stresse» av alt hjemme her, og alt som må ordnes.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..