Innboks, hage og hundeliv

I går kveld satt jeg å slettet (og flyttet) mail, hadde over 4000 mail i innboksen.. og det på ene mailadressen, hurra!
Jeg har slettet en «del» nå og da, men med slike mengder så hjelper det jo ikke. Og måtte jo gå grovt gjennom hvilke mailer det var, visste jo at det var en og annen imellom der som jeg burde ta vare på/lese en gang til. Det tok sin tid, men til slutt var mailen tom, og nå skal jeg slette/flytte fortløpende, ihvertfall en stund..

Jeg kom jo over mailer som jeg har fått som jeg hadde tenkt å skrive om, og glemt bort. Og mailer som man kanskje kan få bruk for senere..

Var fantastisk flott vær i går, aller helst skulle vi vært på et event, men pga varmen og Amanda så ble det ikke noe av. For at abstinensene ikke skulle bli for store så fant vi ut at vi skulle ta noen cacher her hjemme, men etter tre stk var jeg så varm og irritert på innpåslitne fluer at vi dro hjem igjen. Hjemme var det behagelig siden varmepumpen sto på.. Amanda var igjen hjemme, var ikke brukbart å ha henne med i det hele tatt.
Senere på kvelden så kom det en ny cache! Vi hadde ikke tenkt å dra, men så dro vi likevel etter litt. Hadde regnet med at vi kom etter andre, eller måtte lete med andre, men vi ble FTF og alene.
Jeg bryr meg mindre og mindre om FTF «greiene» av forskjellige grunner, det er morsomt de gangene man blir FTF på en cache som har ligget en stund.
Jeg logget ikke de tre første cachene tidligere på dagen, og skulle logge alle likt om kvelden tenkte jeg, men det skjedde jo ikke, alt ble glemt i alt annet. Så da fikk noen andre litt spenning i går kveld også, dessverre.
Det kom enda en ny cache litt senere, men da gadd jeg ikke flytte på meg, frister litt mer med en jeg vet har ligget en stund et annet sted i bygda.. den har ligget noen dager nå, så da spørs det om den ligger ulogget den dagen vi finner ut vi skal ta en tur.

Vær, i dag skulle det bli litt annet vær, det skulle bli regn, og ikke lite heller. Da var det jo smart å kaste over seg en fleece genser når man dro på jobb, og ikke noen jakke eller regnklær. Kan si det slik at jeg var klissvåt til skinnet når jeg kom hjem i dag, men man har da tørre klær å skifte over til, så da ordnet et seg også.
Det regner forøvrig enda, og skal gjøre det «resten av uka», så slipper jeg å tenke på noe vanning første dagene.. håper på litt opphold om en dag eller to slik at jeg får klippet noe gress.

Det er jo så mange utfordringer på fb, nå siste tiden har det vært hage bilder.. Jaja, har jeg tenkt, det er det ihvertfall ingen som «sender» over til meg, haha!
Nå lurer jeg på hvem av naboene jeg skal lure meg til å gå i hagen til for å fotografere.. Atlså, helt seriøs, vi har ikke en eneste blomster i hagen (bortsett fra de gule (som blir hvite), og de rosa. Det kan sikkert være planter også, men det hjelper ikke meg, må nok snike meg inn i noen nabohager utover uken gitt.
Det minner meg på at det har jeg gjort før, med et søskenbarn, vi gikk på rabarbraslang.. de aller fleste har vel hørt om epleslang, men her finnes ikke epletrær, så vi tok rabarbra isteden..
Jeg har jo noe i hagen jeg er veldig glad i, men har en mistanke om at det kanskje ikke er «godkjent» som hagebilde..

boerboel i hagenSe på den bærbusken oppe til høyre der..

Neida, skal nok få til noen hagebilder fra hagen her, bare jeg husker det. Og bare det blir oppholdsvær.
Jeg er veldig glad for at det kommer litt regn, det var ikke bare litt tørt rundt omkring, det var knusktørt.
Det er litt mer levelige temperaturer også, Amanda lå slik i går kveld, under varmepumpen..

boerboel sover

Et hundeliv 😀

3 kommentarer om “Innboks, hage og hundeliv

  1. Jeg har nok 4000 mail i mailen min jeg også (fordelt på tre adresser), men de er sirlig organisert i mapper :p
    FTF er moro uansett. Men ekstra moro hvis man ikke trenger å stresse. Nå har jeg det siste halvåret fått konkurranse her ute på landet, så nå må jeg være kjapp hvis jeg vil ha FTF.
    Det har heldigvis blitt litt mer levelige temperaturer her også nå. Regn og veldig vind her i dag. Skulle være torden natt til i dag også, men det slapp vi heldigvis.

    Liker

    1. Jeg har mapper, men de er ikke så mye i 😛

      Ja, var mer moro med FTF før, men jeg har jo latt være å ta mange så andre skal få sjansen også, siden det ikke betyr så mye for meg.
      Her regner det enda.. men kan eller skal ikke klage, vi trenger det, mye!

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..