Overskudd av energi

Det føltes slik en stund i dag, men nå i kveld er den energien borte..
Jeg var på jobb, dro hjem, ryddet (og da snakker vi om å rydde altså, det så ikke ut her), støvsugde, klippet klør (Amanda sine..), dusjet Amanda, spylte verandaen, og så moppet jeg gulv!
Amanda trengte en dusj, og skulle jeg gjøre det så var det like greit å få ordnet senger/madrasser til henne også, ellers hadde det vært litt bortkastet med dusjingen. Og verandaen så ikke ut etter all pollenstøvet, men det er vel ikke over enda..
Etter alt dette skal det bli herlig å dra på jobb i morgen, og vite at alt er nesten i orden hjemme her, og at det da er helg!

Klippet litt plen i går, men tok bare det på ene siden av huset, så bør få tatt resten i morgen kveld. Fantastisk hvor plenen vokser, lurer på om en raus hånd med gjødsel har hatt noen innvirkning.. Forrige gang jeg gjødslet plenen så bannet jeg på at dette skulle jeg ikke gjøre mer.. klippet plen hele tiden føltes det som. Men i år var plenen så skrøpelig at jeg måtte bare ha på «litt» gjødsel, så da vokser den, og jeg har jobb i sommer, veldig enkelt!

I dag har det vært varmt her, heldigvis var jeg klar over det, så skrudde på varmepumpen på avkjøling til Amanda. Når jeg kom hjem var det kaldt her, så av med varmpumpen og opp med veranda døren.
Jeg håper det blir noen flere slike dager i sommer, det skal være litt varme når det er sommer.

Det var forresten en som var veldig glad i går kveld, Kaos. Snakk om å gå rundt seg selv og litt til, når PH kom hjem og gikk ned å skulle hente Kaos var det et syn å se, Kaos visste ikke hvilken fot han skulle stå på, og virret rundt og oppå PH.

Jeg har endelig fått somlet meg til å gjøre ferdig en cachebeskrivelse, så den er klar for innsendelse. Denne gangen blir det ikke så enkel en cache, tror jeg.. alt er relativt, men har valgt å sette den til 5 på terreng. Har vurdert den fram og tilbake, og ser at det kan bli en enkel 5 for noen, men samtidig er det ifølge «hjelpen» man får når man krysser av på et skjema en 5 på terreng.
Jeg har jo bommet grovt på vanskelighetsgraden et par ganger før, men det er på en måte litt vanskeligere å treffe riktig. Terreng ratingen bør være litt enklere å fastsette, men vet at det er forskjellig oppfatning der også.

IMG_9673 (800x533)

En kommentar om “Overskudd av energi

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..