Fjelltur og funn

Vi avsluttet helgen med en fjelltur i går, årets første tror jeg. Siden vi skulle på fjellet så kledde jeg meg godt.. det angret jeg fort på, var bra varmt oppe der.
Var også veldig variert «føre», stort sett bart, men en del vann noen steder, og en del snø andre steder.

fjelltur IMG_9632 (800x484)

Vi hadde det så travelt i helgen at jeg glemte å sjekke om en av cachene som ble lagt ut for en uke siden var funnet. Fant i dag ut at den ikke var funnet enda, og må innrømme at å avsted for å lete etter en cache som har ligget ute så lenge og ingen har funnet (men har lett etter) er veldig morsomt. Det var et stykke å kjøre også, og jeg så for meg at vi måtte lete litt. Etter 1-2 min ble cachen plukket fram, og det på helt greie koordinater.
Slike ting veier veldig opp for de «enkle» cachene jeg logger DNF på ellers 😛

About the Author

Posted by

Kategorier:

Hverdagsblogg

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks & Trackbacks

%d bloggers like this: