Fjelltur og funn

Vi avsluttet helgen med en fjelltur i går, årets første tror jeg. Siden vi skulle på fjellet så kledde jeg meg godt.. det angret jeg fort på, var bra varmt oppe der.
Var også veldig variert «føre», stort sett bart, men en del vann noen steder, og en del snø andre steder.

fjelltur

IMG_9632 (800x484)

Vi hadde det så travelt i helgen at jeg glemte å sjekke om en av cachene som ble lagt ut for en uke siden var funnet. Fant i dag ut at den ikke var funnet enda, og må innrømme at å avsted for å lete etter en cache som har ligget ute så lenge og ingen har funnet (men har lett etter) er veldig morsomt. Det var et stykke å kjøre også, og jeg så for meg at vi måtte lete litt. Etter 1-2 min ble cachen plukket fram, og det på helt greie koordinater.
Slike ting veier veldig opp for de «enkle» cachene jeg logger DNF på ellers 😛

En kommentar om “Fjelltur og funn

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.