Savnet

Jeg fant fram sengeklærne til Kaos i går kveld, og det er slik som Amanda ikke får bruke.. hun ligger å gnafser til hun får hull, og når det først blir et lite hull slik at hun kommer inn til fyllet.. ja da eksploderer hele dynen/puten. Så det var ei som la seg pent ved siden av sengeklærne til Kaos i går kveld.

boerboel

Jeg fikk kort i posten i dag, et digert ett (A4)! Og med verdens søteste motiv utenpå (en valp), og med tekst som at de savnet meg. På baksiden sto det mye om hvordan de savnet meg.

«Det finnes ingen enkel måte å si dette på. Men vi savner deg.. Vi savner ditt fine smil. Ditt varme blikk. Vi savner til og med de dårlige spøkene du av og til dro. Vi vet at det bare har gått noen måneder, men for oss kjennes det som flere år.

Vi vil at det skal bli oss igjen!»

Så er det en del tekst til, og undertegnet med klem fra ……

De skal ha for ideen sin, jeg syntes faktisk den var litt småmorsom, men ikke nok til at det blir oss igjen tror jeg. Jeg har funnet meg en annen butikk som selger kontaktlinser 😆

Så var det Kaos ja, grøsser i meg når jeg ser på bildene fra før, men veldig greit å se forskjellen.

Etter det revnet opp igjendypt sår hos hund

Dypt sårIMG_9302 (800x534)

Og nå

sår hos hund

Usj, sier jeg. Glad det snart er grodd.

3 kommentarer om “Savnet

 1. Tilbaketråkk: Savnet | Blopp.no
 2. Det satt en støkk i meg å lese overskriften Savnet og se bildet av Amanda på FB, nå fant jeg ut at det ikke var SÅ farlig 😉
  Fyttegrisen, som det såret til Kaos har sett ut! Stakkars, stakkars gutten! 😦 Inderlig godt å se det lille såret som er igjen!

  Liker

  1. Uffda, det tenkte jeg ikke på engang, men det er nok fordi jeg ikke i min villeste fantasi ser for meg Amanda være savnet, er nok 99% sikker på at hun aldri rømmer eller drar noe sted alene. Skulle hun klare å slite seg/rømme noen gang så ser jeg for meg at hun står to meter fra meg, når jeg nærmer meg så hopper hun nye to meter fra og sier ædabæda, klarer ikke ta meg.. Vi hadde et lignende tilfelle i hagen en kveld, vi skulle fort ut så hun skulle tisse.. men det var såå mye interessante lukter ute her og jeg vet ikke hva, jeg ropte på henne, men så fort at det var det bare å glemme. Og smart som jeg er så gikk jeg bort til henne, vil si jeg rakk jo ikke bort til henne for da løp hun bare. Ikke kunne jeg si noe høyt heller siden det var så sent på kvelden, men bannet for meg selv der jeg sto 😛 Ikke var jeg blid når vi til slutt gikk inn heller, haha.
   Vanligvis kommer hun når jeg sier vi skal inn igjen, men altså ikke alltid, tror jeg hadde på henne bånd neste gang vi var ute dagen etter 😛

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..