Høst på forskudd

Er mange baller i luften på en gang her for tiden.

Har tenkt å arrangere et event (geocaching) i sommer, og har hatt planer om å lage en Powertrail (PT) også, nå er begge deler kommet lenger enn i hodet mitt, og når jeg da først har begynt så må jeg bare få opp farten å få alt i orden. Første jeg måtte ordne var eventet og få fastsatt en dato, etterpå var det å få visst skikkelig hvordan man skal gjøre når man legger ut en PT, der var reviewer veldig hjelpsom, så nå er det bare å få ordnet alle koordinater osv. Har god tid, men tror jeg trenger det, nok å gjøre/sjekke, og alt bør være i orden 14 dager før eventet. Kommer tilbake til det slik etterhvert.

Det har jo blitt juni.. høstmåneden juni, tror de fleste snakker om været for tiden, ikke bare har vi elendig vær nå, det har ikke vært noe bra i det hele tatt! Satser på at det kommer seg etterhvert, om ikke så er det fantastisk å gå i fjellet når det ikke er varmt, bare det ikke blåser gjennom en, eller snør.
Vi var på fjellet mye første del av juni i fjor, her fra 1. juni i fjor

boerboel på fjellet
Skulle legge ut en cache for en tid siden, når vi var nesten der cachen skulle være så kom jeg plutselig på en ting, jeg hadde ikke med GPS, når jeg fortalde det til Tore så trodde han jeg tullet.. men det gjorde jeg ikke. Var så opptatt av å ha med forskjellige cacher, visste jo ikke hvem som «passet» før vi kom der, så å ta med GPS’en ble litt bortglemt kan man si. Vi gikk å fant stedet cachen skulle være, fant den riktige, dro hjem og hentet GPS, og tilbake for å ta koordinatene.

En kommentar om “Høst på forskudd

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..