Førsteslåtten

Sto opp klokken seks i morges, for å legge ut en cache.. Ikke måte på hva man gjør for denne hobbyen.
Etter den var lagt ut så dro Tore på jobb, og jeg og Amanda gikk ut i hagen. Plukket opp og fjernet et lass med hundedritt, og så klippet jeg «plen», første gang i år.
Amanda bare tuslet rundt her mens jeg drev på, snakk om å ha det behagelig. Etter jeg hadde klippet ovenfor og nord for huset så gikk jeg med Amanda ned til hundegården. Hun kommer alltid veldig fort når det er snakk om å inn i hundegården.. hun er med når jeg rensker der osv.
Nå fikk hun et digert luftrør av okse, og med det samme hun hadde fått det så forsvant hun ut av hundegården, hehe. Jeg fikk tak i henne med det samme hun kom ut, pekte inn i hundegården til henne, hun sukket dypt, men gikk inn igjen.
Hun er nok ikke så glad for å måtte være der med grinden lukket, og har ikke vært der dette året.. ble ikke så mange ganger i fjor heller. Jeg vet hun kan være der om hun må, om det ikke er snakk om lange perioder. Men hun er så vant til å være med oss, eller inne, at det ikke er det store behovet for å ha henne i hundegården.
Hun var rolig mens hun spiste, og sutret litt etter en stund, men jeg var ute rundt omkring der, så da satte hun seg bare for å vente.

Etterpå har det vært en tur på butikken, slappet av, laget middag, og nå er det å slappe av resten av kvelden 🙂

Tilbakeblikk, fem år..

boerboel og jamthund

3 kommentarer om “Førsteslåtten

 1. Vi har enda ikke fått tatt førsteslåtten, det ser ut som vi er i ferd med å skape en magisk hage hvor du bare ser trær og gress, og så må du lete deg frem til huset. Bensinkanna til klipperen står nemlig i bilen som står på verkstedet på andre siden av by’n.
  Åååå! Fine bildet! ❤

  Liker

  1. Var ikke så mye å klippe her egentlig, men greit å få jevnet det. I morgen har vel alle blomstene reist seg opp igjen..
   Takk, det begynner å bli en stund siden, morsomt å se igjen «gamle» bilder noen ganger 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.